Blogolj!

Németország Svédország ellen, Lewy James ellen

Bogdányi Norbert

A címvédéshez vezető út elejére Németország egy érdekes csoportot kapott magának. A német válogatottat a csapatkapitány Manuel Neuerrel, Mats Humelssel és Thomas Müllerrel a fedélzeten az F csoportba sorsolták. Az ellenfelei Mexikó, Svédország és Dél-Korea lesznek.

A Bayern München többi válogatott játékosa is érdekes ellenfeleknek örülhetett. Franciaország (C csoport) Corentin Tolissoval és Kingsley Comannal Ausztráliával és Peruval fog szembenézni.

Robert Lewandowski az egyik csapattársával is szembe fog kerülni. A csapatkapitányok harcában James Rodriguezzel fog találkozni, aki Kolumbia válogatottját vezeti majd a pályára.

Spanyolország a B csoportban az Európa-bajnok Portugáliával, Marokkóval és Iránnal találkozik majd. Thiago mellett Javi Martíneznek és Juan Bernatnak is jó esélyei vannak a részvételre. Portugáliával Renato Sanchez is elutazhat. A rekordvilágbajnok Brazília, ahol Rafinha reménykedhet a meghívóban, az E csoportban Svájccal, Costa Rica-val és Szerbiával találkozik.

A torna Június 14-én kezdődik az Oroszország-Szaúd Arábia mérkőzéssel a moszkvai Luzsnyiki stadionban. Ott zajlik majd július 15-én a döntő is.

A Reakciók:

Manuel Neuer (Németország): Olyan ellenfeleket kaptunk, akik nem ismeretlenek a számunkra. Én mindig azt szeretem a legjobban, ha tudom, hogy mi vár rám. Komolyan kell venni az ellenfeleinket, a nyilvánvaló célunk a csoportelsőség. Mexikó agresszív focit játszik. Svédországra jól fel tudunk készülni. Mivel Olaszország ellen jutottak tovább, nem fogjuk félvállról venni őket. Dél-Korea szintén a jó játékáról ismert. Ez egy érdekes csoport három ellenféllel három különböző kontinensről.

Thomas Müller (Németország): Ez egy érdekes csoport. A világ minden részéről kaptunk valakit, ahogy ez egy világbajnoksághoz illik. A tulajdonságaik alapján három teljesen különböző ellenfelet kaptunk. Minden meccsre külön kell készülnünk. A Konföderációs kupán tapasztalatot gyűjthettünk Mexikó ellen. De egy vb teljesen más. Tőlünk függ, hogy a csoport nehéz vagy egyszerűen teljesíthető lesz-e.

Jerome Boateng(Németország): Nagyon érdekes csoportot kaptunk, mert Dél-Korea és Mexikó más kontinensen játszó csapatokkal szokott találkozni. Nem lesz egyszerű, de mi vagyunk a favoritok.

Robert Lewandowski (Lengyelország): Nem könnyű a csoportunk, nem is vagyunk favoritok. Szép hogy ilyen különböző ellenfeleket kaptunk. Örülök, hogy találkozhatok majd Jamessel Kolumbia ellen.

Kingsley Coman (Franciaország): Elfogadható a csoport. Minden ellenfelet le tudunk győzni, a továbbjutás a célunk.

Corentin Tolisso (Franciaország): Ez egy nehéz csoport erős ellenfelekkel. Meg kell erőltetnünk magunkat, ha tovább akarunk jutni.

Forrás : https://fcbayern.com/de

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/45477/pics/lead_800x600.jpg
2018 VB selejtezők és VB,2018 Világbajnokság,Hírek a válogatottról,joachim löw,NATIONALELF HÍREK
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?