Blogolj!

Sérüléshullám a Bayern Münchennél: Lewandowski Ancelottit okolja

Kun Béla

A megerőltető angol hét után, szinte példátlanul sok a sérült a bajoroknál. Ennek oka lehet akár Jupp Heynckes kemény és megerőltető edzései, de a valóságban az igazi ok még Ancelottihoz vezethető vissza. Robert Lewandowski is inkább a múltbeli eseményekről beszél, kritizálva Carlo Ancelottit.

Az évi közgyűlésen 2 bajor játékos is feltűnt. Neuer és Ribéry persze nem csak jókedvükből jelentek meg a hivatalos rendezvényen, hanem azért is mert nem tudtak részt venni a csapat edzésén.

A jelenlegi keretben 8 játékosunk is sérült, közülük a legjobb helyzetben James (enyhe agyrázkódás) és Müller áll, mindketten részt vehettek a teljes edzésen. Manuel Neuernek  még vébéje is veszélyben lehet! Jerome Boateng, Javi Martinez, vagy Kingsley Coman is csak rövid ideje áll a tréner rendelkezésére.

A lengyel szupersztár a Sport Bildnek adott nyilatkozatában megszólalt a jelenlegi helyzetről, s egyben kritizálta, az extréner Carlo Ancelotti edzéseit.

Ha sok izomsérülés jön, akkor nem az utolsó hetek edzéseit kell figyelembe venni, hanem 2-3 hónapra visszamenőleg kell gondolni.

- idézték a lengyelt.

Ha Lewandowski megsérülne a nagy megterhelés miatt, akkor a Bayernnek mindenképp szüksége van egy helyettesre.

Valószínűbb, hogy az ok a múltban rejlik. Ha túl kevés a tréning, akkor egyénileg kell valamit csinálni."

- folytatta Lewandowski.

Médiainformációk szerint Ancelotti az extra edzéseket betiltotta. Ezért is mondták már most a bajor játékosok, hogy a Heynckes féle edzés sokkal színvonalasabb, mint az egész Ancelotti éra alatt.

Forrás : http://www.90min.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/45436/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,carlo ancelotti,Játékosaink,jupp heynckes,robert lewandowski,sérülés,Szakmai stáb
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?