Blogolj!

Rummenigge: nem Heynckes lesz az edző

Bogdányi Norbert

Karl-Heinz Rummenigge megerősítette, a csapat abból indul ki, hogy kell találni valaki Heynckes helyére a következő szezonra. Uli Hoeness ugyanakkor az éves taggyűlésen kijelentete, hogy nincs kizárva az, hogy Heynckes még egy évet marad.

Rummenigge tisztázta a helyzetet kedden:

Uli Hoeness nem akart vitát robbantani az edző körül. A hangulat nagyon jó és harmonikus volt pénteken. Tulajdonképpen csak az elismerését akarta kifejezni Jupp felé. Az, hogy Jupp tartani akarja magát a megállapodásunkhoz, teljesen rendben van.

Heynckes már a hétvégén megelőzte a spekulációkat, kedden Rummenigge is kizárta, hogy Jupp a jövő szezonban is edző lesz. Arra a kérdésre, hogy 2018 nyarától egy másik edző fog-e ülni a padon azt felelte:

„Igen, így lesz”

De jelenleg semmi sem sürgeti a klubot.

„Nyugodt körülmények között fogjuk megvitatni a témát,”

- mondta és szeretné Heynckes tanácsát is kikérni az ügyben.

Wagner: privát érdekekből is lehetséges

Sandro Wagner leigazolását nem zárta ki Rummenigge.

„Tárgyalunk a Hoffenheimmel. Nyilvánvaló volt, hogy a Hoffenheim sokat akar majd Wagnerért. Nem tudom, hogy sikerül-e közös nevezőre jutni. Az edzővel is meg kell még beszélnünk, hogy valóban szükségünk van-e rá. Amennyiben igen, és sikerül megegyezni az árban, nem zárom ki a dolgot."

Mindenekelőtt privát okokból szeretne megoldást találni Rummenige.

„Ő egy olyan játékos, aki különösen érdekelt lenne a klubváltásban. A saját érdekei Münchenhez kötik, a felesége itt él, és a harmadik gyerekükkel terhes. Ezért nyilván nehéz a számára megoldást találni. Azt mondanám, hogy közösek az érdekeink a játékossal. Ez biztosan nem könnyíti meg a Hoffenheim helyzetét sem.”

Forrás : http://www.kicker.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/45437/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,jupp heynckes,karl-heinz rummenigge,uli hoeneß
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?