Blogolj!

Három Bundesliga csapat is vadászik az ifjú holland tehetségre!

Kun Béla

A 20 éves Frenkie de Yong három Bundesliga csapatnak is föltűnt: az Bayern mellett az RB Leipzignek, és a Hamburgnak. Azonban konkurencia érkezett a Premier Ligából: a ManCity, és a Chelsea is szemet vetett a játékosra.

A Voetbal International információi szerint az Ajax Amszterdam 20 éves középpályása felkeltette több topklub érdeklődését.

Az U21-es holland válogatott technikailag képzett középpályása elégedetlen a jelenlegi csapatánál az Ajaxnál, hiszen nem tud egyről a kettőre jutni, hiszen nagyon sokat kispadozik. Négyszer volt a kezdőben, s hatszor szálllt be kispadról. Az, hogy ennyi topklub érdeklődését is felkeltette, az annak köszönhető, hogy nagyon tehetséges. 6 gólt tudott eddig a szezonban előkészíteni, ráaádsul úgy, hogy a legutóbbi két meccsén mindössze 75 perc kellett neki 5 gólpasszhoz.

Nem csoda, hogy de Jong elégedetlen a mérkőzéseinek számával:

"Most csak játszanom kell. Ez az érzésem, s ebből nem csinálok nagy titkot. A döntés mindig a trénertől függ, de nem tudom, hogy mit tehetnék még ennél  is többet?"

- válaszolta a fiatal holland a Kerkrade elleni 5:1-es megnyert meccs után.

Ezért is ütközhet akadályokba a 2019-ig szóló szerződésének meghosszabbítása. Volt egy pletyka a 2022-ig szóló szerződéshosszabbításról, ami a transfermarkt.de információi szerint nem történt meg.

Az, hogy a Bayernbe mennyire tudna kulcsjátékos lenni, az egyelőre kérdéses. Ha tényleg annyira tud, akkor miért ne...

Forrás : http://www.90min.com/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/45390/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?