Blogolj!

Vándorol a csapatakapitányi karszalag

A karszalag lassan vándorserleggé válik a bajoroknál. Már 7 játékos viselte, és vannak meglepetések is közöttük.

A nyárig egyszerű volt. A kulcsjátékost Phillipp Lahmnak hívták, aki minden meccsen játszott. Ha esetleg hiányzott, akkor ott volt Manuel Neuer.

De a nyáron Lahm befejezte pályafutását, Neuer pedig megsérült. Így Thomas Müller karjára került volna a karszalag, aki Carlo Ancelotti alatt nem sokat játszott. Csak 9-szer lépett pályára Müller ebben az évben, mindig kapitányként. A második helyen Arjen Robben áll, aki 7 alkalommal volt csapatkapitány Müller hiányában. Neuer 4-szer volt kapitány, ennyiszer lépett pályára a sérülései között. Szombaton pedig Javi Martinez vette fel a karszalagot, hiszen az előbb említett 3 játékos sérült volt.

Még 3 játékosnak volt meg ez a lehetősége. Franck Riberynek a Szuperkupában, Rafinhanak egy bajnoki meccsen, és Boatengnek akkor, amikor Robbent lecserélték.

Hummels kapitányként? Neki nem célja

Mats Hummels meglepetésre hiányzik a listáról. Utoljára Dortmundban volt csapatkapitány a világbajnok védő. A Bayernnél viszont nem akar ilyen fontos szerepet betölteni, legalábbis ez volt a válasza, mikor júliusban erről kérdezték.

Amennyiben viszont Müller visszatérne a hétvégén a Hannover ellen, a csapatkapitányi kérdés megoldódna.

Forrás : http://www.kicker.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/45349/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,Játékosaink
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?