Blogolj!

Öt tényező a Bayern Anderlecht elleni győzelméről


Nem a legszebb győzelem volt, de a Bayern elvégezte a munkát, megverve az RSC Anderlechtet 2-1-re. A bayernstrikes.com összeszedett öt kulcsfontosságú pontot a meccsről.

Ulreich, a fal

Pár hónappal ezelőtt nevettünk volna azon, ha azt állítja valaki, hogy a Bayern hőse Sven Ulreich lesz. És így lett. Mióta átvette Manuel Neuer posztját, Ulreich csak fejlődött.

A német egyre jobb és jobb minden egyes meccs után, minden labdaérintésnél elég masszívan fejlődik. A Bayern csak hálás lehet neki, hogy újabb blamától mentette meg az együttest.

Az Anderlecht kétségkívül jobb csapat volt az első félidőben, többször lerohanták a Bayernt. Habár a belgák fejezhettek volna be támadásokat jobban is, semmit sem szabad levonni Sven Ulreich teljesítményéből. Több, mint egy eredményesen teljesítő beugró és talán mára elérte a bajor szintet is - köszönhetően az Anderlechtnek.

A Bayern nem tudja elkerülni a sérüléseket

Újabb meccs, újabb játékos (most kettő) hagyta el a pályát idő előtt. Hála Istennek, Thiago és Robben a saját lábán hagyta el a pályát. De míg így is elég frusztráló, hogy fontos játékosoknak kell kiszállni elég hamar, ráadásul akkor, amikor már így is számtalan sérültünk van.

Franck Ribéry és Thomas Müller sem térhet vissza még. Ez azt jelenti, hogy nem hozza vissza a stáb őket túl hamar, hiszen jobb, ha még egy picit az oldalvonal széléről buzdítják a csapatot.

Kimmich megállíthatatlan

Semmi különös. Kimmich újra nagyszerű teljesítményt nyújtott a jobbhátvéd posztján, tipikusan.

Komolyra fordítva a szót, Kimmich újra fantasztikus volt. És megint nem lepett meg vele senkit. Nem férhet kétség ahhoz, hogy ő a Bayern idei legjobbja, és ennél már csak erősebb lesz.

Ahogy előkészítette Tolisso gólját, az egy tökéletes példája annak, hogy milyen mozgásokat végez a jobb oldalon. A sebessége miatt hamar megkapta a labdát, sok terület volt előtte, hogy pontosan be tudja adni a francia csapattársának.

Gyerünk, fiú...

Corentin Tolisso

A keretben focizó rekordigazolás bizonyította tudását. Kicsit felemásan ment neki az első negyvenöt perc alatt, de igazából akkor az egész csapat rosszul játszott.

Mindezek ellenére, MVP-teljesítményt nyújtott, amely az önbizalmát biztosan növelte. Asszisztált az első gólnál, a másodikat maga fejelte be, Coco mindkét gólban benne volt.

Övé volt egyébként a legtöbb passz, 99, amellyel a Bayern támadásait segítette Kimmich oldalán.

James és Javi

A két csendes spanyol ajkú. James Rodriguez és Javi Martínez briliáns, mióta Heynckes újra átvette az irányítást a csapat felett. Javi hozza a stabilitást a középpályára. James, a másik részen nagyszerűen lép be a támadásokba, nélküle elképzelés nélküliek lennének a támadásaink.

A kolumbiai többször visszalép a nyolcas pozíciójába. Az irányítókészsége szuper és a passzai elképesztően pontosak.

A két sztár is bizonyított, miért is kellenek ők Heynckes tizenegyébe. A csapat számára nagy tanulság volt most, hogy milyen is, ha ők ketten nem játsszanak.

Forrás : https://bayernstrikes.com/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/45219/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?