Blogolj!

Mindig Lewandowski mögött lennék – A Bayern ajánlatot tehet Modeste-ért

Török Péter

Anthony Modeste készen áll visszatérni a Bundesligába a kínai kitérője után, de a Bayern Münchenben nem akar Lewa mögött kispadozni.

A kínai Tianjin Quanjian csatára, Anthony Modeste kész visszatérni Németországba, ám a Bayern hiába őt nézte ki magának Lewandowski cseréjének.

A francia játékos a két Bundesliga-szezonja alatt a Kölnben 68 meccsen 40 gólt szerzett, majd egy megdöbbentő szerződéskötés után a Kinai Szuper Ligába igazolt.

A hírek szerint a Tianjin 31 millió fontot fizetett a Kölnnek, mikor júliusban Kínába vitte Modeste-et. De mindössze 7 gólt szerzett 8 mérkőzésen, és nemrég hangot adott annak is, hogy szívesen visszatérne Németországba.

Csak nagyon kevés Bundesliga csapat tudná megfizetné a 29 éves csatár valódi árát, de amikor a Bayern érdeklődött érte, ő csípőből visszautasította.

„Én nem az vagyok, aki Lewandowski mögött akar ülni a kispadon”

– mondta az Express-nek.

„Edzhetsz olyan keményen ahogy csak akarsz, mindig csak csere leszel. 29 éves vagyok, nincs semmi vesztenivalóm. Talán német bajnok lennék a Bayernnel, de nem szeretnék. Egy focista mindig játszani akar. Most, hogy már második hónapja Kölnben vagyok a kínai szünet miatt, természetesen szeretnék visszatérni a Geissbockheim-re (kölni edzőpálya), dolgozni a fiúkkal, és persze focizni.”

Forrás: https://www.onefootball.com/en/home

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/44961/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?