Blogolj!

Jupp: kimagasló teljesítményt nyújtottunk


Több mint 74%-os labdabirtoklási aránnyal 3:0-ás győzelmet zsebeltünk be az FC Augsburg ellen. Jupp Heynckes nagyon örült az elért eredménynek.

"Már a 20-25. perc környékén is remek teljesítményt nyújtottunk"

- kezdte a dicséretet a 72 éves vezetőedző.

"Mi már a mai játék legelejétől kezdve példamutató magatartást tanúsítottunk a pályán, így egy összeszedett és nyugodt csapatot láthattak a nézők"

- folytatta az interjúban a tréner.

Visszhangok a mérkőzés kapcsán

Jupp Heynckes: "A győzelem volt a célunk. Az Augsburg ezidáig nagyon jól játszott a Bundesliga fordulóiban. Jól felépített csapatuk van, emellett letisztult játéktervvel állnak ki. Mi már a mai játék legelejétől kezdve példamutató magatartást tanúsítottunk a pályán, így egy összeszedett és nyugodt csapatot láthattak a nézők. A mérkőzés kezdete az ellenfél határozott fellépése miatt nagyon nehéz volt számunkra. Ezután egyre jobban játszottunk és már a 20-25. perc környékén is remek teljesítményt nyújtottunk. A szünet után a labda a mi csapatunknál maradt, pozíciójátékot játszottunk, ami bámulatos volt.

Robert Lewandowski: "Az Augsburg öt fős védelmi lánccal, defenzív taktikával állt ki. A meccs elején még nem támadtunk, kivártunk. Ezután érkeztek a helyzetek. A vezetés megszerzése után könnyebb volt a játék."

Manuel Baum (vezetőedző, FC Augsburg): "Rendezett játékkal kezdtünk, kevés teret engedtünk. Emiatt volt fájdalmas az első két gól. A defenzív taktika miatt vártunk a támadással. Ma az volt a célunk, hogy 90 percen át hatásosan védekezzünk. A mérkőzés elején ez egészen jól sikerült. Végül azonban a Bayern megérdemelt győzelmet aratott.

Philipp Max (hátvéd, FC Augsburg): "Az első két gól a mi hibánkból született. Ezzel megnehezítettük a saját dolgunkat. Ennek ellenére elégedett vagyok az első félidei játékunkkal. A szünet után a Bayern fölénybe került és megszerezték a harmadik találatot. Ennél a pontnál már elfáradtunk mind fejben, mind fizikailag.

Forrás : https://fcbayern.com/de

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/44960/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?