Blogolj!

Vidal visszatért, Lewa duplázott - VIDEOösszefoglaló a mérkőzésről!

Vidal újra a régi! Góllal és gólpasszal vette ki a részét a Bayern magabiztos, háromgólos győzelméből. Lewandowski továbbra is ellenállhatatlan, ezúttal duplázni tudott. Az üldözők botlottak, így a Lipcsével szemben hat, a Dortmunddal szemben pedig már kilenc pont az előny 12 forduló után.

Az Augsburg próbált bátran játszani, de a Bayern volt kezdettől fölényben. Eleinte kimaradtak a helyzeteink, ám egy lecsorgó labdát az ötös sarkáról a rendkívül motiváltan játszó Vidal védhetetlenül vágott a rövid fölső sarokba a 31. percben, megtörve ezzel a gólcsendet.

A vendégek nem adtál fel, szabadrúgásból veszélyeztettek is, de Ulreich a helyén volt, aztán a 38. percben ismét Vidal volt a főszereplő. A félpályánál labdát szerzett, elsöprő lendülettel megindult a kapu felé, majd zseniális átadással ugratta ki Lewandowskit, aki 11 méterről nem is hibázott, ezzel már kettővel vezetett a Bayern.

A második félidő is Bayern helyzetekkel, majd góllal kezdődött. A 49. percben Kimmich a jobboldalról ívelt be tökéletesen, az érkező Lewandowski pedig 8 méterről kapásból bevágta a labdát a hálóba. 

A hátralévő időben volt lehetősége mindkét csapatnak, Vidal például kapufát fejelt, ám az eredmény már nem változott, nyert a Bayern magabiztosan 3-0-ra.

A Dortmund válsága tovább mélyült, pénteken Stuttgartban kaptak ki 2-1-re, a Lipcse pedig hiába kapott 2 büntetőt is és játszott szinte az egész második félidőben emberelőnyben, mégsem tudott győzni a Leverkusen ellen. A 2-2 azt jelenti, hogy a Lipcsével szemben is tetemesre nőtt a Bayern előnye. 12 forduló után hat ponttal vezetjük a Bundesligát... 

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/44950/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,GALÉRIA,Videók
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?