Blogolj!

Jupp Heynckes új szerződést akar Arjen Robbennek

Pandula László

A Bayern München menedzsere azt szeretné, ha a klub új szerződést kínálna a veterán szélső Arjen Robben részére, akinek a szezon végén lejár jelenlegi szerződése.

Arjen Robben jó formában van ebben a szezonban. Heynckes a holland szélső kemény munkáját egy új szerződéssel szeretné megjutalmazni a nyáron.

A klub még nem kommentálta az új szerződést Robben-nel

Robben részese volt Heynckes korábbi sikerének, amikor is elérték a történelmi triplát, és most a német edző rengeteg játékpercet adott Robbennek októberi kinevezése óta. Egy interjúban (Welt am Sonntag) Heynckes sürgeti a Bayernt, hogy minél hamarabb hosszabbítsák meg Robben szerződését, hiszen egy kulcsjátékosról van szó.

„Arjen újra élvezi a játékot, és nekem jobb mint valaha volt 33 évesen. Ő egy nagyon jó példa a fiatalok számára akik sikeres karriert szeretnének, mert rengeteg tehetségünk van, és még nem tudják hogy legyenek profik. Természetesen azt teszem amit mondok, és hiszek benne, hogy a főnökségben adnak a szavamra.”

A hollandnak 8 hónapja van hátra jelenlegi szerződéséből. A Bayern valószínűleg szeretné megtartani egy egy éves szerződéshosszabbítással csakúgy, mint az előző évben. A holland elutasította a felvetést, hogy Kínába szerződne a karrierje végén, de azt elismerte, hogy a visszavonulása elég közel van.

Robben rengeteg sérülésen van túl az elmúlt 3-4 évet tekintve, habár az erőnlétét az elmúlt évben nagyon jól tartalékolta a fontos meccsekre. Élvezi a játékot, és még mindig fontos tagja a csapatnak .

A 33 éves szélső a múlt hónapban jelentette be, hogy visszavonul a válogatottól. Ez azt is jelenti, hogy ezentúl a klubjára koncentrálhat, és tovább edzheti magát a válogatott szünetekben. A Bayernnek meg kell hosszabbítania egy évvel Robben szerződését, aztán hosszútávon keresni a lehetséges utódját.

Forrás : https://bayernstrikes.com/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/44946/pics/lead_800x600.jpg
Arjen Robben,BAYERN HÍREK,Játékosaink
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?