Blogolj!

Hivatalos! Dr. Müller-Wohlfahrt visszatér a Bayernhez

Uli Hoeneß megerősítette: Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt visszatért a Säbener Straßera.

Ez már biztos! A Bayern elnöke Uli Hoeneß megerősítette Dr. Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt visszatérését és egyúttal beszélt a feladatairól is.

Uli Hoeneß a Bayern München elnöke megerősítette a híres orvos, Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt visszatérését a rekordbajnokhoz és egyúttal a védelmébe is vette:

„Ez a téma már két éve egy állandó problémát jelent a klubnak. Én meg vagyok győződve, hogy ahogyan Jupp Heynckes rövid idő alatt visszahozta a nyugalmat, úgy ezt Müller-Wohlfahrt csapata is meg fogja tenni”

- nyilatkozta Hoeneß a Münchner Merkurnak.

Hoeneß szerint az is egyértelmű, hogy a 75 éves sportorvos „nem, mint Müller-Wohlfahrt-Superstar tér vissza, hanem csapatemberként. A fiatalok vezetője lesz. Lesz két-három orvos, akik majd együtt fognak dolgozni”

A terhelést több ember fogja viselni

A jövőben „Mull” mellett a praxis partnerei még Peter Ueblacker, Lutz Hänsel és Jochen Hahne, aki már a Bayern kosárlabdacsapatnál is feladatokat lát el.

"Ha bajnokok ligája meccsek vannak, idegenbeli Bundesliga meccsek és még mellette egy tisztességes praxist is vezetni akarsz, akkor ezt csak úgy lehet, hogy több személy vállára osztod szét a terhelést”

- szögezi le Hoeneß.

Müller-Wohlfahrt és a Bayern útjai 2015 áprilisában egy Pep Guardiolaval történt vita után különváltak. Karl-Heinz Rummenigge klubigazgató is kritikus véleményt formázott meg.

Ám nagyon sok játékos, mint például Arjen Robben, továbbra is Müller-Wohlfahrt szolgáltatásait vette igénybe. Mindenekelőtt Hoeneß kampányolt a prominens orvos visszatéréséért.

"A téma a csapatorvos Volker Braun múlt heti visszavonulását követően lett újra „terítéken”

- nyilatkozta a Bayern elnöke.

Müller-Wohlfahrtnak ez a második visszatérése a Bayernhez. Először 2008-ban hagyta ott a klubot, akkor a volt edző Jürgen Klinsmannal történt nézeteltérését követően. 2009-ben visszatért Heynckes alatt. Jövőre a Bayern szeretne egy praxist a Säbener Straßen nyitni.

„Előreláthatólag a két fiatal orvos fog a csapatról gondoskodni és Hoeneß szerint „Müller-Wohlfahrt mint Supervisor fog tevékenykedni”.

Fordította: Cserny Szilárd

Forrás: http://www.abendzeitung-muenchen.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/44872/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Szakmai stáb
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?