Blogolj!

Pulisic a Bayernben? Zorc reagált

Michael Zorc a Borussia Dortmund sportigazgatója megszólalt a Christian Pulisicről szóló pletykákkal kapcsolatban, miszerint esetleg a rekordbajnok Münchenhez igazolna.

Michael Zorc a Borussia Dortmund sportigazgatója egyértelműen reagált arra a spekulációra, hogy Christian Pulisic a Bayernhez igazol.

„Mi továbbra is tervezünk Christian Pulisicel. És ha én azt mondom tovább, akkor az mindenképpen a nyár utáni időszakra is vonatkozik. Neki egy hosszú távú szerződése van nálunk és ő jól is érzi magát itt”,

- nyilatkozta Zorc a Reviersportnak.

Pulisic egy lehetőség a Bayern számára?

Az egykori bayernes Lothar Matthäus ugyanis azt mondta, hogy szerinte Pulisic egy lehetséges erősítés a rekordbajnok számára, mivel a két támadó szellemű csillagnak Arjen Robbennek és Franck Riberynek a szerződése nyáron lejár. Ám Zirc szerint mindegy mit mond Lothar:

„Ezeket a szakértőket azért fizetik, hogy sokat beszéljenek. Néha ésszerű dolgokat állítanak máskor meg kevésbé ésszerűeket. Ezek engem nem különösen érdekelnek. Én maradok a tényeknél és ezért gondolom úgy, hogy Christian hosszú távon is nálunk fog maradni”,

Pulisicnek még 2020-ig szerződése van a BVB-vel.

Fordította : Cserny Szilárd

Forrás : http://www.sport1.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/44822/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolásokról,BAYERN HÍREK
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?