Blogolj!

A Bayern München jövő nyáron meghallgatja az Arturo Vidalért érkező ajánlatokat

Gulyás Gábor Sr.

A Bayern München megengedi Arturo Vidalnak, hogy távozzon jövő nyáron, ha megfelelő pótlást találnak a chilei helyére.

A nagy Harcos távozik?

Corentin Tolisso és Sebastian Rudy érkezésének köszönhetően a Bayern Münchennek komoly erői vannak a középpályán. Jupp Heynckes elkezdte használni védekező középpályás szerepkörben Javi Martinezt, ezzel is újabb versengést generálva.

Arturo Vidal egy középpályás, aki többféle középpályás poszton tud játszani, nagyon hatékonyan. Akárhogyan is, de egy újabb Kicker riport azt állítja, hogy a bajorok nem elégedettek Vidal mostani idényben nyújtott teljesítményével. Hozzátették azt is, hogy belemennének Vidal eladásába, amennyiben megfelelő ajánlat érkezik. A német újság azt is sugallja, hogy Leon Goreztka a lehetséges Vidal utód.

A Bayern München 2015-ben igazolta Vidalt a Juventustól, 30 millio euróért. A chilei kivételesen teljesített az első idényében, Guardiola alatt, miután kis idő kellett csak neki a beilleszkedéshez. Vidal Carlo Ancelotti érkezése után is jól teljesített. Azonban ebben a szezonban teljesítménye hullámzóvá vált, így nem ő lett Jupp Heynckes első számú jelöltje a középpályán.

Az Inter Milan nyilvánosan jelentette be érdeklődését a középpályás iránt a nyáron, de az olasz klub nem tett végül is hivatalos ajánlatot, lévén a bajorok nem nagyon lelkesedtek az üzletért. Valószínű, hogy sok klub állna a sorba, hogy leigazolja Vidalt, ha a Bayern kiteszi őt a piacra.

A Bayern München frissíteni szeretné a keretét jövő nyáron, lévén sok sztárjátékosa lesz egyre idősebb. A bajorok a jelentések szerint figyelik Julian Draxlert, akit Franck Ribery helyére szánnak. Hasonlóképpen Vidal is már 30-on túl lesz jövőre. A chileinek 18 hónapja van hátra jelen szerződéséből. Goretzka jó formában volt az utóbbi két idényben és igazi főnyeremény lenne, ha meg tudnák őt szerezni jövő nyáron, amikor nem köti szerződés sehova.

Forrás : https://bayernstrikes.com/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/44788/pics/lead_800x600.jpg
arturo vidal,Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,Játékosaink
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?