Blogolj!

James Rodriguez most már boldog, hogy a Bayern Münchenhez szerződött

Jakab Norbert

A Bayern München kolumbiai szupersztárja, James Rodriguez boldog, hogy a bajorországi átigazolása végül ilyen jól sült el. Egy nehézkes kezdés után James Rodriguez érezhetően egyre magabiztosabban érzi magát az új klubjában.

A sérülések hosszú időre az oldalvonalon kívül tartották Jamest a Bayern Münchennél töltött időszaka alatt, de a kolumbiai végre úgy tűnik, megtalálja a helyét pár elképesztő meccs után.

Eddig hat Bundesliga mérkőzésen lépett pályára a Bayern München színeiben, amelyeken két gól szerzett és további hármat készített elő. Legutóbb, két gólpasszt osztott ki a Bayern Dortmund felett aratott 3-1-es győzelme alkalmával. Előtte pedig ő szerezte meg a vezetést a RB Leipzig elleni 2-0-ra megnyert meccsen, ráadásul a teljesítménye alapján őt választották a meccs emberének.

A mindig mosolygós kolumbiai csillag sok évig a világ legnagyobb tehetségei közé tartozott. Ennek ellenére, soha nem tudta elérni a teljesítménye csúcsát a Real Madridnál, ezáltal kiesve a klubvezetők kegyeiből.

Carlo Ancelottival jól tudott együttműködni a Spanyolországban eltöltött első éve alatt. Nem kétséges, hogy az olasszal ápolt jó kapcsolata nagyon fontos tényező volt abban, hogy Münchenbe szerződött. Ancelotti kirúgásával sokan megkérdőjelezték, hogy Jamesnek van- e helye a csapatnál.

Azonban úgy látszik, hogy a kételkedők most határozott választ kaptak. James nemrég osztotta meg a Bundesliga.commal, hogy mennyire boldog a Bayern Münchennél.

„Azt csinálom, amit szeretek és boldog vagyok, hogy ezt itt tehetem. Napról napra jobban élvezem. Nyilvánvalóan meg kell szoknom az új életem itt, Münchenben, de ez egyre jobb lesz.”

A ragályos mosolya és a kemény munkához való pozitív hozzáállása, könnyen szerethetővé teszi őt. Hogy ha James Rodriguez fenn tudja tartani ezt a kiváló formáját, nem fog sok időbe telni, míg bebetonozza magát, mint a szurkolók kedvence.

Forrás : https://bayernstrikes.com/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/44651/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,james rodriguez,Játékosaink
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?