Blogolj!

Löw: fontosabb az új dolgok kipróbálása az eredménynél

Tóth Renáta

Joachim Löw a dfb.de oldalnak adott interjúban értékelte az Anglia elleni mérkőzést.

Löw: Anglia és Franciaország a mi mércénk

dfb.de: Az első VB felkészülési mérkőzés gól nélküli döntetlent hozott a Wembleyben Anglia ellen. Hogyan értékeli a látottakat?
Joachim Löw: Mindkét csapat nagy hangsúlyt fektetett a szervezettségre, nem engedték egymást kontrázni. Ezt lehetett látni az egész mérkőzésen. Az első félidőben 3 lehetőségünk is volt a gólszerzésre, ez jó volt. A védelmünk is nagyon jó volt. Jól játszottunk.

dfb.de: Azután pedig egy törés következett be a játékban. Mi nem tetszett Önnek?
Joachim Löw: A második félidő nagyon lagymatag volt. Gyorsabban kell átváltanunk védekezésről támadásra - ami most nem sikerült, viszont fontos, hogy a VB-re ezen javítsunk. Ennek ellenére ez egy magas színvonalú barátságos mérkőzés volt, és ez a legfontosabb.

dfb.de: Marcel Halstenberg most debütált. Elégedett volt vele?
Joachim Löw: Abszolút, úgy gondolom, nagyon jól végezte a dolgát. Azért is volt ez különleges, mert itt a Wembleyben az idegesség jelét sem mutatta. Nagyon elégedett vagyok, ígéretes debütálás volt.

dfb.de: Kedden utoljára lép pályára a válogatott ebben az évben, Franciaország ellen. Mit szeretne látni ezen a mérkőzésen?
Joachim Löw: Kísérletezni fogok. Anglia és Franciaország a mi mércénk. Szeretném látni, hogy néhány játékosunk hogyan tud bizonyítani a legjobbak ellen, és azt, hogyan játszanak ellenük - ezt többre tartom az eredménynél is.

dfb.de: Változtatni fog a csapaton? Visszatér a 4-2-3-1 felálláshoz?
Joachim Löw: Egy-két változtatást végzek majd. Toni Kroost és Sami Khedirát pihentettem Anglia ellen. Nem tudom, milyen felállásban játszunk majd, de azon sem gondolkodtam még, a kapuban ki fog állni.

forrás: dfb.de

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/44680/pics/lead_800x600.jpg
2018 VB selejtezők és VB,Barátságos mérkőzések,Bayernesek a válogatottban,Hírek a válogatottról,joachim löw
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?