Blogolj!

Julian Draxler újra szóba került a Bayernnél

A Bayern München ismét érdeklődik Julian Draxler iránt, mert állítólag a német válogatott játékossal pótolnák Franck Ribéryt.

Az európai foci mai világában évenként előfordulnak nagy átigazolások. Amíg a transzferek (kicsik és nagyok) az átigazolási ablakok időszakában köttetnek, addig a pletykák egész évben csak bővülnek.

A Bayern München régóta próbál fiatal tehetségeket vonzani a keretébe. Kingsley Coman és Joshua Kimmich kiváló példák arra, hogy ez milyen pozitívan tud elsülni. Julian Draxler mindenesetre az egyik legnagyobb bajor "hiánycikk" pótlására lenne alkalmas: a szélsőre.

A PSG nevetségesen sok összegeket költött az elmúlt években a csapata megújítására. Leginkább Kylian Mbappé és Neymar érkezése jegyezhető föl ebben az ügyben, ők a nyáron igazoltak a franciákhoz. Ez azonban Julian Draxler háttérbe szorulását is eredményezte.

A France Football értesülései szerint a bajorok leginkább Franck Ribéry helyére szánják a német támadót. Jön vagy nem, még nem tudni, de hogy tényleg szükség van-e rá, az vitatható.

Kingsley Coman biztosan az egyik megoldás a Bayern idősödő szélsőinek pótlására. Eközben pedig a már majdhogynem bizonyító James Rodriguez is megmutatta sokoldalúságát, tehát a szélsőjátékát, ha arra van szükség.

Az igazi szélsőjátékos megszerzése lehet, hogy ideális lenne a bajoroknak, ám ekkor James minden bizonnyal a padra szorulna és csak mellékszereplője lenne a meccseknek.

Januárban persze kiderül, hogy a jelenlegi BL csoportellenfél PSG játékosa hogyan dönt. Ha egyáltalán megkeresik a Bayerntől....

Forrás : https://bayernstrikes.com/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/44565/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,julian draxler
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?