Blogolj!

11 Bayern játékos a nemzeti válogatottakban

Az első bemelegítés a vb-re. Remek Német kupa és Bajnokok Ligája teljesítmény, és két Bundesliga rangadó után (Lipcse valamint Dortmund) kicsit csendesebb és nyugodtabb idők jönnek a Bayern háza táján. Tizenegyen kaptak válogatott meghívót, de most pontgyűjtés helyett, fontos felkészülési meccseket játszanak a következő évi vb előtt. Az fcbayern.com körül járta ki játszik, hol és mikor.

Két kemény meccs vár a német válogatottra

A német válogatottban Mats Hummelsre, Jerome Boatengre, Joshua Kimmichre, Sebastian Rudyra, és Nikla Süle-re két igazi klasszikus mérkőzés vár. Az Anglia elleni (november 10., 21 óra Londonban) és Franciaország elleni (November 14., 20:45, Kölnben) több mint sima barátságos meccs, hasznos betekintést nyerhetünk arról milyen formában is vannak egymáshoz képest az Oroszországba egyaránt kijutó csapatok.

A második mérkőzés különösen érdekes lehet, mivel a Bayern játékosok saját csapattársaik ellen játszhatnak, Kingsley Coman és Corentin Tolisso ellen. Előtte a „kékek” Wales ellen játszanak Franciaországban, Párizsban (november 10., 21 óra) ahol növelhetik öt mérkőzés óta tartó veretlenségüket.

Thiago belekóstol Oroszországba

A spanyolok 14 mérkőzés óta veretlenek és mind gond nélkül kijutottak az oroszországi vb-re. Thiago és csapata először Costa Rica-t látja vendégül ( november 11., 21:30 Malaga) mielőtt Oroszországba látogatnak, ahol Szentpéterváron vár rájuk egy mérkőzés (november. 14., 19:45).

Lewandowskira első vb-je előtt két összecsapás vár, Dél- és Közép-amerikai ellenfelek ellen. Uruguayt látják vendégül november 10-én 20:45-kor, azután Mexikót Gdanskban november 13-án, 20:45 kor.

James hosszú mérföldeket utazik a levegőben - Alabaéknál átmeneti állapot

James Rodriguezre vár a leghosszabb túra a válogatott szünetben. A támadó bekerült a keretbe Dél-Kórea (Suwon, november 10., 12:00), valamint Kína ellen ( Chongqing , november 14., 12:35) és így megkezdhetik felkészülésüket a vb-re Ázsiában.

Ez a válogatott szünet kicsit mást jelent mos David Alabanak. Miután elbuktak a vb-selejtezőn, átmeneti időszakon mennek át. Az új edző Franco Foda, Marbellába viszi edzőtáborozni 6 napra a csapatot (november 6-12-ig) ahol felkészülnek az Uruguay elleni barátságos meccsre, amit Bécsben rendeznek meg. November 14-én 20:45 kor. .

Fordította: Pandula László

Forrás: https://fcbayern.com/en

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/44517/pics/lead_800x600.jpg
Hírek a válogatottról,Játékosaink,NATIONALELF HÍREK
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?