Blogolj!

Mégis lesz átigazolási bomba?

Török Péter

A nyári átigazolási hónapokban makacsul tartotta magát a híresztelés, miszerint a Bayern Alexis Sánchezt akarja. Ezt a Bayern vezetői előbb nem kommentálták, majd cáfolták. Most ismét olyan hírek kaptak szárnyra, hogy a téli szünetben a Bayern megpróbálja megszerezni a chilei klasszist.

A múlt nyáron már egyszer kapcsolatba került a két fél. Sokan már kész üzletnek vélték az egészet, ám ezek a híresztelések végülm mégsem váltak valósággá.

Ami az egész sztoriból talán igaz volt, hogy a Bayern állítólag ajánlatot tett a chilei szélsőnek, de a bajor klub számára igen magas volt a fizetési igénye, ezért a megegyezés nem jött létre. Napvilágot láttak olyan pletykák is, miszerint maga Sánchez jobban örülne, ha az Arsenal mezét a kék manchesteri csapatéra cserélhetné.

De a két angol fél nem egyezett meg egymással, és Sanchez még mindig az Arsenal szerelését hordja. Habár kevesebb, mint egy éve van hátra a szerződéséből, úgy néz ki, nem lesz hosszú ideig Ágyús. Ahelyett, hogy jövő nyáron ingyen eligazolhatna, az Arsenal inkább eladja pénzért a télen.

Az ESPN újságírója, Mark Lovell szerint a Bayern újra versenybe szállt Alexis aláírásáért.

A Bayern a szurkolóik tudtára adta, hogy helyettest keresnek Lewa mellé. Lewandowski beszélt a Bayernben való helyzetéről, és elmondta, örülne, ha lenne egy helyettese a kispadon.

Ha a Bayern megszerzi Sanchezt, még a cserecsatár pozícióban nincs kisegítve, de egy klasszis csatár érkezése nagyot szólna a bajor klubnál.

Sanchez a maga 29 évével karrierje végéhez közeledik. Ha idejönne, a Bayern csak az elkövetkezendő pár évre lenne kisegítve, nagyon hosszú távon nem. Nagyon ritka, hogy a Bayern télen igazoljon valakit, legfőképp egy Sanchez-kaliberű játékost. Nehéz megmondani, mennyi igazság van a pletykák mögött, de kíváncsian várjuk a fejleményeket.

Forrás: https://bayernstrikes.com/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/44415/pics/lead_800x600.jpg
alexis sanchez,Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?