Blogolj!

Heynckes: Dicséret! Nagyszerű teljesítmény!

Bogdányi Norbert

Sebesség, párharcok, helyzetek, sok gól… figyelemreméltó rangadó volt, amit a Bayern és a Dortmund szombateste mutatott. „Dicséretet érdemel a csapatom! Összességében nagyszerű teljesítmény volt!”, örvendezett Jupp Heynckes a csapata 3:1-es sikerén.

„Egy héttel ezelőtt nem lehetett volna előre megmondani, hogy 6 ponttal a Dortmund és 4 ponttal a Lepzig előtt leszünk”

- mondta a vezetőedző.

A nyilatkozatok:

Jupp Heynckes: „Ma egy nagyon jó csapat ellen sikerült mindenek előtt az első félidőben kiválóan játszani. Azt is el kell ismerni, hogy a Dortmundnak is nagyon jó lehetőségei voltak. De Sven Ulreich meccsben tartott minket. A csapat 100%-ig motivált volt, feltétlenül nyerni szerettünk volna. Dicséretet érdemel a csapatom! Összességében nagyszerű teljesítmény volt! Egy héttel ezelőtt nem lehetett volna előre megmondani, hogy 6 ponttal a Dortmund és 4 ponttal a Lepzig előtt leszünk. Keményen megdolgoztunk érte. Ha a sérültek is visszatérnek, még jobb, és remélhetőleg még eredményesebb futballt fogunk tudni játszani.”

Mats Hummels: „Mindkét csapatnak sok helyzete volt. A BVB több gólt is szerezhetett volna. De a végén kettővel több helyzetet sikerült értékesítenünk. A hatékonyság jelentette ma a különbséget. Nem lenne azzal problémánk, ha a bajnokság unalmas lenne. De nem gondolok erre. Egy-két meccsen belül minden változhat. Ezért tovább kell dolgoznunk. De természetesen elégedettek vagyunk azzal, ahogyan a meccsek Jupp Heynckes alatt alakulnak.”

Robert Lewandowski: „Mindkét csapat sokat támadott, és ezért a helyzet is sok volt. Három gólt lőttünk. Fontos győzelem volt, ami azt mutatja, hogy jó formában vagyunk.”

Peter Bosz (a Dortmund edzője): „Ma, mindenek előtt az első félidőben, a Bayern volt a jobb csapat. Csak futottunk a labda után, de mindig lemaradtunk. Szervezetten szerettünk volna játszani, de nem sikerült. A második félidőben viszont megmutattuk, hogy képesek vagyunk rá.”

Gonzalo Castro(Dortmund): „Az első félidőben nem voltunk olyan jók, mint a másodikban. Ennek ellenére volt néhány tiszta helyzetünk, amivel ki kellett volna egyenlítenünk. A második félidőben is megvoltak a lehetőségeink a 2:1-hez, akkor ismét izgalmas lett volna a meccs. Időszakonként mint csapat, kell összetartanunk.”

Forrás: https://fcbayern.com/de

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/44414/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,Interjúk, nyilatkozatok
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?