Blogolj!

Edin Dzeko lehet a következő igazolás?

Tóth Renáta

A Bayern München csatárt szeretne igazolni a télen, a német klubot pedig hírbe is hozták az AS Roma csatárával, Edin Dzekoval. Vajon ő lehet Lewandowski helyettese?

A világ legjobb játékosával rendelkeznie egy klubnak kétélű dolog. A bajorok sztárcsatárja, Robert Lewandowski kétségtelenül egyike a világ legjobb góllövőinek. Igaz, ez fantasztikus dolog, de van ennek egy sötét oldala is: egy ilyen kaliberű játékos mellett nehéz helyettest találni, kevés játéklehetőség adódna neki, és arra is kényszerülne, hogy mindig a legjobb formáját adja, ha játékra hívják.

Ezért sem foglalkozott a Bayern München az elmúlt néhány szezon során azzal, hogy csatárt igazoljanak Lewandowski mellé. A lengyel csatár legutóbbi sérülése viszont aggodalmat okozott a bajor klubnak, így kénytelenek voltak komolyan venni a csatár kérdést.

A beIN Sports legutóbbi értesülése szerint a Bayern München az AS Roma 31 éves játékosát, Edin Dzekót igazolná le, aki az olasz klubban ontja a gólokat és remek formában van.

Dzeko tökéletes helyettese lehetne Lewandowskinak, de az átigazolásáról szóló hírek valószínűleg csak pletykák. Először is, kizárható, hogy biztos helyét a kezdőcsapatban elcserélje a kispadra a Bayernnél.
Ha mégis az átigazolás mellett döntene, a Bayern Dzeko árán egy fiatalabb, ígéretes jövővel kecsegtető, több poszton is bevethető játékost vásárolhatna. Dzeko pedig se nem fiatal, se nem sokoldalú.

forrás: bayernstrikes.com

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/44329/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,Átigazolásokról,robert lewandowski
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?