Blogolj!

A fiúk tényleg mindent beleadtak

Kun Béla

Győzelem, nyolcaddöntő és egy fantasztikus hangulatú mérkőzés – a müncheniek minden ígéretüket betartották.

„Végig kitartottunk és túlnyomórészt jól végeztük a dolgunkat.”- tette hozzá Sven Ulreich.

Jupp Heynckes: "A fiúk tényleg mindent beleadtak, nagy elkötelezettséggel játszottak.

"Niklas Süle pedig el volt ájulva a hangulat miatt:

"Jobb hangulatot el sem lehetett volna képzelni."

Nyilatkozatok :

Jupp Heynckes: "Már a mérkőzés előtt tudtuk, hogy nagyon nehéz lesz, és mozgalmas meccs elé nézünk. Jól mozogtunk a labdával. Alapjában véve egy jó hadrendünk volt, taktikailag jól játszottunk. De voltak olyan időszakok a meccs alatt, amikor az ellenfél nyomás alá helyezett minket, és nagy tempóval játszott. "A fiúk tényleg mindent beleadtak, és nagy elkötelezettséggel játszottak egész meccs alatt. A cél a nyolcaddöntő elérése volt, és ezt ma megcsináltuk. Minden más csak hab a tortán. Nehéz lesz az első helyre kerülni."

Arjen Robben: "Ez egy olyan hangulat, amit nem élsz át minden nap. Ezt egy kicsit ki is kell élvezni. Kiváló volt. De mindennél fontosabb, hogy ma nyerni tudtunk. Nem ez volt a legjobb meccsünk, de ez a harmadik meccsünk volt hat napon belül. Effektívek voltunk. Boldognak kell lennünk az eredménnyel. Továbbjutottunk, és az új edzővel eddig minden meccset megnyertünk. Még egy meccsünk van hátra a válogatott szünetig."

Sven Ulreich: "Azt tudtuk, hogy Glasgowban nehéz dolgunk lesz. A közönséggel a hátuk mögött, egy teljesen más meccs volt, mint Münchenben. Végig kitartottunk, és túlnyomórészt jól csináltuk."

Niklas Süle: "Jobb hangulatot nem is lehetett volna elképzelni. Ez egy lélegzetelállító érzés egy fiatal játékos számára. Tudtuk, hogy hamar le fognak támadni főleg a saját közönségük előtt. Ezzel kicsit problémáink voltak. Túl sok területet hagytunk. Csapatként jobban kell védekeznünk. De a legfontosabb, hogy továbbjutottunk."

Forrás : https://fcbayern.com/de

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/44264/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Interjúk, nyilatkozatok
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?