Blogolj!

Rummenigge: "Nagyszerű mérkőzés"

Kiss Dorisz

„A mérkőzés hozta az elvárásokat.” - nyilatkozta Rummenigge a Bayern nehéz győzelme után a Lipcse ellen. A bajorok ezáltal továbbjutottak a következő körbe a Német kupában, hiszen Sven Ulreich büntetőt védett, miután a rendes játékidő és annak hosszabbítása is 1-1-re végződött. „Örülök, hogy segíthettem a csapatot a továbbjutásban.” - mondta a hálóőr.

A mérkőzés utáni nyilatkozatok :

Rummenigge: „A mérkőzés hozta az elvárásokat. Nagyszerű meccs volt. A nap végén mi voltunk a szerencsésebb csapat, a mi kapusunk védte a büntetőt. Sokkal több helyzetünk volt a hosszabbítás első felében, már akkor pontot tehettünk volna a végére. Mindkét csapat részéről nagy harc volt ez.”

Ulreich: „Mindig érdekes, amikor a büntetőkre kerül a sor. Sajnos nem sikerült 120 perc alatt eldöntenünk. Örülök, hogy segíthettem a csapatot a továbbjutásban. Nagy elismerés illeti a kapusedzőt, aki mindig alaposan kielemzi a büntetőket. Sajnos, én csak egyet hárítottam, de az döntő fontosságú volt, hiszen a mi játékosaink jól szerepeltek a büntetőrúgásokat illetően”

Robben: „A mérkőzés nagyon megterhelő volt az idegeinkre nézve. Nagyon magas szintű futball volt, két top csapat párharcával. Egy erősen vitatott, intenzív mérkőzésen vagyunk túl. Az emberelőny ellenére lőttek egy gólt, szerencsére hamar kiegyenlítettünk, ezután sok helyzetünk volt, csak egy kissé balszerencsések voltunk. Heynckes jól felkészített minket, tudtuk, mire számíthatunk. A szervezettség jó volt az első félidőben, legalábbis mikor nem volt nálunk a labda. A pozíciós játék rendben volt, de túl sokat hibáztunk a helyzetek kialakításánál. Nagyon veszélyesek ilyenkor, ha elveszíted a labdát, már meg is indulnak vele azonnal.”

Ralph Hasenhüttl (A Lipcse kapitánya): „Azt hiszem, emelt fővel távozhatunk. Ez egy hősies küzdelem volt. Hihetetlen volt, ami ez alatt a 120 perc alatt történt velünk. Ez egy olyan kiváló mérkőzés volt, ami mindenki számár szórakoztató. Egy valódi csúcstalálkozó! Nagyon nehéz a Bayern ellen emberhátrányban.”

Emil Forsberg (A Lipcse középpályása): „Persze, hogy fáj, jó játékot mutattunk. 60 percig emberhátrányban voltunk. Így is büszkék lehetünk, mindent beleadtunk, harcoltunk. Az élet megy tovább. Szombaton újra találkozunk, és le akarjuk győzni őket.”

Gulácsi (A Lipcse hálóőre): „Kiválóan küzdöttünk 120 percig. Kár, hogy a jutalom elmaradt. Azt hiszem, megmutattuk a kvalitásainkat. Ez egy nagyszerű csapatteljesítmény volt, meg akarjuk ezt tartani. Ez a harmadik meccsünk volt a Bayern ellen, és ezúttal elmondhatjuk magunkról, hogy összehoztunk egy döntetlent. A negyedik mérkőzés szombaton jön. Amennyiben úgy játszunk, ahogyan az első félidőben, jó esélyünk van rá, hogy legalább 1 pontot szerzünk. A mérkőzés kiegyenlített volt ebben a szakaszban.” 

Forrás : https://fcbayern.com/en

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/44097/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Interjúk, nyilatkozatok
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?