Blogolj!

"Jó úton haladunk"

Kun Béla

A Bajnokok Ligája harmadik játéknapján ismét a siker útjára léptünk! "A mérkőzés nagyobb részében egész jól jászottunk" , nem volt Jupp Heynckes érzelmes, de elégedett volt a 3:0-ás győzelemmel a Celtic felett, valamint annak is örült, hogy a továbbjutás a saját kezünkben van!

Nyilatkozatok:

Jupp Heynckes: "A mérkőzés nagyobb részében egész jól játszottunk. De számtalan gólhelyzetet nem használtunk ki, s hátul sok lehetőséget hagytunk az ellenfélnek. Ez egy figyelmeztető jel, melyet ki kell javítani. Azt érzem, hogy a csapat nagyon motivált."

Thomas Müller: "A hozzáállás nagyon jó volt, motiváltak voltunk a freiburgi meccs után. A lelkesedést tovább akartuk vinni. És a teltház előtt a három pontot begyűjteni. Ezért az elejétől fogva gázt adtunk, és kerestük azokat az üres területeket, melyeket meg lehet játszani, ill. kihasználni. Láthattuk, hogy elől jól ment, annak ellenére, hogy több gólhelyzetet ki kellett volna használnunk!"

Arjen Robben: "Ez jó volt, egy újabb lépés előre. A problémákat meg akarjuk előzni, s továbbra is javulni akarunk. Két kapott gól nélküli mérkőzés, s ez fontos azért, hogy ismét a csapat a stabilitását visszanyerje. Jó úton haladunk."

Jérome Boateng: "Jól kezdtünk, sok lehetőséget dolgoztunk ki, s lőhettünk volna több gólt is. Az első félidő jobb volt, a másodikban túl hanyagok voltunk, túl sokat hibáztunk. De ennek ellenére lőhettünk volna több gólt is. Láthatják, hogy élvezzük a focit."

Kimmich: "Nagyon jó első félidőt játszottunk és egyáltalán nem engedtünk sokat az ellenfélnek. A második már nem volt annyira tökéletes, adódott pár lehetőség az ellenfél előtt. De jó uton haladunk. A Hamburg ellen javítani kell  a teljesítményünkön, és egy újabb győzelemmel kell önbizalmat szereznünk. Ezután jön a Dortmund és a Lipcse, akkor tudni fogjuk hol tartunk valójában."

Brendan Rodgers: (Tréner Celtic) "A második félidőben akadtak lehetőségeink. Ebben a szakaszban úgy próbáltunk játszani, ahogy akartunk. S kerestük a támadási lehetőségeket. El kell ismerjük az ellenfél minőségét. A saját büntetőterületünket nem tudtuk jól levédekezni, ezt jobban is tudjuk csinálni. Viszont örülünk a Celtic Parkban esedékes visszavágónak. A célunk továbbra is az, hogy karácsony után is szerepeljünk ebben a sorozatban."

Forrás : https://fcbayern.com/de

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/43857/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Interjúk, nyilatkozatok
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?