3816-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma
Újabb négy krónikus beteg veszítette életét a koronavírus-járványban, viszont már alig négyszázan vannak kórházban.
Blogolj!

Ez az edző ,,bomba" lenne az Fc Bayernnél!


Thomas Helmer szerint Julian Nagelsmann nem áll készen még, hogy az FC Bayern edzője legyen. Két másik jelöltnek ad nagy esélyt a Bayern volt védője.

München - Ki lesz Jupp Heynckes utódja a nyáron? Thomas Helmernek két esélyes jelöltje van a német rekordbajnok edzői posztjára. Julian Nagelsmannt nem számolja oda az 52 éves volt Bayern játékos:

,,A Hoffenheim egy bonyolult évet él át, a csapat Sebastian Rudyval és Niklas Sülevel két fontos játékost vesztett el, az Európa Ligába nem igen megy nekik, a Bundesigába meg úgy, ahogy. Nagelsmann-nak először kell kezelni egy nehéz helyzetet. Arra a Bayern is jobban fog figyelni"

- mondta a volt Bayern védő az AZ-nek.

Jürgen Klopp közben sok mindent át tudna venni

Ehelyett Helmer úgy véli, bomba lenne ha Joachim Löw a 2018-as világbajnokság után átvenné az FC Bayern München irányítását . Egy másik jelöltnek azonban még nagyobb esélyt ad az egykori védő, hogy Jupp Heynckes utódja lehessen:

,, Én nem hagynám figyelmen kivül Jürgen Kloppot, mindamellett, hogy nem tudom, hogy ő szeretné-e ezt a posztot átvenni. Kiválóan el tudom képzelni hogy a Bayern főnökeivel jól kijönne. Jürgen Kloppnak rengeteg tapasztalata van, menetközben sok mindent át tudna venni. Tudja, hogy működik a rendszer, ismeri az elvárásokat."

Az aktuális sporthelyzetről is nyilatkozott Thomas Helmer.

Képesnek tartja a Bayernt, hogy Heynckes alatt hasonló sikereket érjen el, mint a vele együtt töltött utolsó hivatali időszakban -hangzott a kérdés. Helmer szerint:

,,Egyenlőre úgy néz ki, hogy bonyolult a helyzet, nehezebb mint a 2012/13-as "Tripla"-idényben. Előző évben megmondtam, hogy a csapatnak az áttörést kellene véghez vinnie, de számomra eddig nem tűnik az egész sikeresnek".

Az FC Bayern ex-védője védelmébe vette a német válogatott játékost, Jérôme Boateng-et, aki a hosszú sérülése miatt még mindig nem olyan,mint régen:

,,Mint világbajnoktól elvárják, hogy újra rögtön csúcsformában legyen, de ő nem tudta azt nyújtani. Jérômenak lassan kell visszanyernie a formáját, folyamatosan játszani és akkor elérheti régi formáját."

Milyen eszközökkel tudná Jupp Heynckes visszavezetni az FC Bayernt a siker útjára? Erre Helmer így válaszolt:

,,Egy csapatnak kell egy vezető játékos és egy tengely, különben enélkül nem működik semmi. Biztos vagyok benne, hogy Jupp-nak határozott elképzelései vannak arról, hogy kit választ ki.

Fordította: Pesevszki Flórián és Gulyás Gábor

Forrás: https://www.tz.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/43741/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Interjúk, nyilatkozatok,Játékosaink,jerome boateng,jupp heynckes,Szakmai stáb
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?