Blogolj!

Ez az edző ,,bomba" lenne az Fc Bayernnél!


Thomas Helmer szerint Julian Nagelsmann nem áll készen még, hogy az FC Bayern edzője legyen. Két másik jelöltnek ad nagy esélyt a Bayern volt védője.

München - Ki lesz Jupp Heynckes utódja a nyáron? Thomas Helmernek két esélyes jelöltje van a német rekordbajnok edzői posztjára. Julian Nagelsmannt nem számolja oda az 52 éves volt Bayern játékos:

,,A Hoffenheim egy bonyolult évet él át, a csapat Sebastian Rudyval és Niklas Sülevel két fontos játékost vesztett el, az Európa Ligába nem igen megy nekik, a Bundesigába meg úgy, ahogy. Nagelsmann-nak először kell kezelni egy nehéz helyzetet. Arra a Bayern is jobban fog figyelni"

- mondta a volt Bayern védő az AZ-nek.

Jürgen Klopp közben sok mindent át tudna venni

Ehelyett Helmer úgy véli, bomba lenne ha Joachim Löw a 2018-as világbajnokság után átvenné az FC Bayern München irányítását . Egy másik jelöltnek azonban még nagyobb esélyt ad az egykori védő, hogy Jupp Heynckes utódja lehessen:

,, Én nem hagynám figyelmen kivül Jürgen Kloppot, mindamellett, hogy nem tudom, hogy ő szeretné-e ezt a posztot átvenni. Kiválóan el tudom képzelni hogy a Bayern főnökeivel jól kijönne. Jürgen Kloppnak rengeteg tapasztalata van, menetközben sok mindent át tudna venni. Tudja, hogy működik a rendszer, ismeri az elvárásokat."

Az aktuális sporthelyzetről is nyilatkozott Thomas Helmer.

Képesnek tartja a Bayernt, hogy Heynckes alatt hasonló sikereket érjen el, mint a vele együtt töltött utolsó hivatali időszakban -hangzott a kérdés. Helmer szerint:

,,Egyenlőre úgy néz ki, hogy bonyolult a helyzet, nehezebb mint a 2012/13-as "Tripla"-idényben. Előző évben megmondtam, hogy a csapatnak az áttörést kellene véghez vinnie, de számomra eddig nem tűnik az egész sikeresnek".

Az FC Bayern ex-védője védelmébe vette a német válogatott játékost, Jérôme Boateng-et, aki a hosszú sérülése miatt még mindig nem olyan,mint régen:

,,Mint világbajnoktól elvárják, hogy újra rögtön csúcsformában legyen, de ő nem tudta azt nyújtani. Jérômenak lassan kell visszanyernie a formáját, folyamatosan játszani és akkor elérheti régi formáját."

Milyen eszközökkel tudná Jupp Heynckes visszavezetni az FC Bayernt a siker útjára? Erre Helmer így válaszolt:

,,Egy csapatnak kell egy vezető játékos és egy tengely, különben enélkül nem működik semmi. Biztos vagyok benne, hogy Jupp-nak határozott elképzelései vannak arról, hogy kit választ ki.

Fordította: Pesevszki Flórián és Gulyás Gábor

Forrás: https://www.tz.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/43741/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Interjúk, nyilatkozatok,Játékosaink,jerome boateng,jupp heynckes,Szakmai stáb
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?