Blogolj!

James Rodriguez akár már a télen az MLS-ben köthet ki ?

Bogdányi Norbert

A zseniális igazolásként ünnepelt James Roudríguez továbbra is keresi helyét a Bayernnél. Carlo Ancelotti menesztése után keltek szárnyra a hírek, hogy Carlo kedvence az idő előtti távozáson gondolkodik.

A spanyol média váratlan lehetősséggel spekulál. A „Don Ballon” szerint, a Kolumbiai az MLS-ben köthet ki. Az amerikai topklubok közül az Orlando City és a New York City jöhet szóba új csapataként. Miután az egykori világklasszis Kaká 74 meccs és 24 gól után távozik az Orlando Citytől, a csapatnak be kell töltenie a sztár helyét. A New York City Andrea Pirlo helyére keres utódot.

2007 óta az MLS klubok maximum 8 külföldit igazolhatnak, és csak egy játékosért léphetik át az egyébként érvényben lévő maximális fizetési határt. Roudríguez kölcsönszerződése a Bayernnél 2019 nyarán jár le. Ezután vissza kellene térnie a Realhoz, ahol 2021 júniusáig szerződése van. A Bayernnek viszont van egy vásárlási opciója is. Amennyiben Roudríguez a bajoroknál továbbra is csak ritkán jutna lehetőséghez, nincs kizárva az esélye egy idő előtti szerződésbontásnak. A tartalékszerep viszont árt a 26 éves játékos piaci értékének.

Egy madridi visszatérésnek kevés esélyt tulajdonít a spanyol „Don Ballon”.

Zinedane Zidane nem rajong a 2014-es vb gólkirályáért

Egyelőre fenntartásokkal kell kezelni, hogy Roudríguez egyáltalán gondolkodik-e abban hogy egy inkább csak másodosztálynak számító MLS-be igazoljon. Ezen kívül számos európai topcsapat is érdeklődik iránta. És az sincs kizárva, hogy a Bayernnél marad. A szezonja jól kezdődött, csak a sérülések hátráltatták.

Továbbá a német rekordbajnoknak nincs olyan sok opciója a széleken hogy, helyettes nélkül el tudná engedni a kolumbiait.

Forrás: https://www.sport.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/43669/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,james rodriguez,Játékosaink
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?