Blogolj!

Heynckes, Thomas és Hummels értékelése a győztes mérkőzésről

Öt gól, három pont. Jupp Heycnkes visszatérése nem is lehetett volna ennél sikeresebb. A bajorok elégedettek lehetnek a Freiburg elleni gálagyőzelemmel.

"Fontos volt, hogy jól kezdjünk. De még mindig sok munka van előttünk"

- értékelt Heynckes a hármas sípszó után.

Reakciók a Bayern-Freiburg után

Jupp Heycnkes: "Fontos, hogy jól kezdjen egy csapat. Ez segít fenntartani a bizalmat és egyensúlyba hoz. A játékunk nagyon jó volt, hagytuk dolgozni a labdát. Jelenlegi állapotunkban nem becsüljük túl az 5-0-ás győzelmet. Nagyszerű, hogy a csapat még több gólt akart szerezni, amikor már néhánnyal mentünk. Az elmúlt hetek után ez egy jó kezdésnek számít."

Thomas Müller: "Kitűnő pillanat! Természetesen nagy volt rajtunk a nyomás, meg akartuk mutatni, hogy képesek vagyunk az azonnali jó teljesítményre hazai pályán. Úgy gondolom, szépen játszottunk össze. Fel kell készülnünk a következő meccsre, valamint koncentráltnak és óvatosnak lenni egyben."

Mats Hummels: "Úgy terveztük el, hogy egy jó meccset játszunk ma. Természetesen az 5-0 szuperül néz ki, de több hibánk volt emellett. Szórakoztató volt, odafigyeltünk egymásra."

Christian Streich (a Freiburg vezetőedzője): "Természetes, hogy csalódottak vagyunk, pontot akartunk szerezni. Két jó kontránk volt is. És ha ezeket nem fejezed be jól, akkor a Bayern nagy nyomás alá helyez. Mindent beleadtunk, de nem voltunk elég jók. Megkönnyítettük a Bayern dolgát és megnyerték a meccset ilyen nagy különbséggel."

Florian Niederlechner (a Freiburg játékosa): Jól nyomtuk az első félidőben, de ha szeretnél valami értékelhetőt ebben a stadionban, akkor ki kell használnod az összes helyzetet, ami előtted adódik. Mi ezt nem tettük meg. A második játékrészben pedig esélyünk sem volt."

Forrás: https://fcbayern.com/de

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/43613/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,Interjúk, nyilatkozatok
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?