Blogolj!

Megcsillant a Bayern régi fénye! - videoösszefoglaló!

Újra álmodhatunk?

Bár döcögve indult a mérkőzés, főleg a második félidőben már ismét fölcsillant az a Bayern, amelyet Jupp és Pep alatt imádtunk. Elsöprő akarat, dominancia, és főleg gólok, gólok, gólok. Ezúttal 2-0 után nem ült le a Bayern, hanem végre gálázott! Biztató kezdet!

Ahogy az várható volt, Jupp visszanyúlt azokhoz a játékosokhoz és felálláshoz, amellyel sikerre vitte anno a csapatot. A számítása fényesen bevált!

Bár a Bayern első szép teljesítményét Ulreich mutatta be, Thomas Müller labdaeladása után, végül beindult a gépezet. Az első félidő még döcögösebbre sikeredett, ám egy öngóllal és egy szemfüles szép találattal sikerült kétgólos előnyre szert tenni. Azért nem mondunk megnyugtató előnyt, mert Ancelotti alatt kétszer is sikerült 2-0-ról pontot veszíteni...

Ilyesmiről azonban ma szó sem lehetett. a csapatunk a második félidőben már a szebb napjait idézte és elsöprő lendülettel végül gálamérkőzéssé alakította a találkozót: 


Juppal együtt a Bayern szurkolótábora sikeres visszatérést ünnepelhetett. A folytatás remélhetőleg legalább ilyen jó lesz és akkor lassan újra álmodhatnak a bajor hívek....

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/43606/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,GALÉRIA,Videók
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?