Blogolj!

James Rodriguez átigazolásának valódi oka

Míg a PSG 400 millió eurót költött a Neymar-Mbappe párosra, ami könyörtelenül átgázolt Ancelotti passzív taktikáján, addig a Bayern érkezőiről – például Sebastian Rudyról, Niklas Süléről, vagy Corentint Tolissoról – a legtöbben nem gondolják, hogy képesek lennének hozni ugyan azt a top szintet.

Figyelembe véve a tényt, hogy a Bajnokok Ligája győztes Real Madrid engedélyezte, hogy James Rodriguez csatlakozzon a Bayernhez, feltételezhetjük hogy a Real már nem tekinti a Bajorokat közvetlen riválisnak.

„A Bayern München még soha nem fizetett 40 milliónál többet egy játékosért. A Bayernnek ki kell találnia valamit, ha továbbra is világklasszis játékosokat akarnak Münchenbe csábítani.”

– kifogásolta Robert Lewandowski a klubja átigazolási politikáját egy Spiegelnek adott interjúban. Habár Rummenigge szerint megtörténhet, hogy egyszer majd a Bayern is véghez visz egy 100 milliós átigazolást („Csak a Tízparancsolat van kőbe vésve” – mondta a kickernek), Hoeness kitartott amellett, hogy a Bayern nem tud, és nem is akar ekkora összeget kiadni, és inkább költ például a 70 milliós ifi akadémiára.

Ez egy figyelemre méltó, de bátor kijelentés egy olyan sportban, amit egyre inkább az újgazdag, milliárdosok és óriáscégek által támogatott klubok uralnak.

Fordította: Regős András

Forrás: http://thebavarians.info/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/43436/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,james rodriguez,Játékosaink,robert lewandowski,uli hoeneß
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?