Blogolj!

Heynckes visszatért: nem ez volt az álmom

Bogdányi Norbert

Jupp Heynckes Hétfő délelőtt viszatért a Bayern régi új edzőjeként. Elmondta, hogy milyen szerepet játszott a kutyája és mit tervez már 4. alkalommal a Bayern edzőjeként.

A hivatalos bemutatásán beszélt…

… a visszavonulásról: „Ha visszaemlékszek az utolsó sajtókonferenciára Gladbacban, akkor kijelentettem, befejeztem az edzői pályafutásomat. Nem az volt az álmom, hogy visszatérjek. Számos ajánlatot kaptam európai topkluboktól, hívtak Tv szakértőnek is, de visszautasítottam őket.”

… a Bayern hívásáról: „Sokat köszönhetek a Bayernnek, ugródeszka volt egy nemzetközi karrierhez. A Karl-Heinz Rummeniggével és Uli Hoeneß-el folytatott megbeszélések alatt tisztán kijelentettem, hogy vállalom, szükségem van a régi csapatomra.”

…az elmúlt négy évről: „Semmit sem hiányoltam. Minden reggel sportoltam az edzőtermemben, fél órát úsztam, és a kutyámmal Candoval sétáltam. Testileg fitt vagyok, szellemileg a csúcson és nagyon élveztem az életem, amikor meghoztam a döntést, a kutyám kettőt is ugatott.”

…a család szerepéről: „A feleségemnek térdműtétje volt és alig tud mozogni. Ennek ellenére ő és a lányom is azt tanácsolták, hogy fogadjam el az ajánlatot.”

… a kételkedőkről a négy év kihagyást követően: „Természetesen vannak szkeptikusok, de az utóbbi négy évben nem találták fel újra a futballt. Sok meccset néztem, Real Madrid, Premier Leuage, de német meccseket is. Sok fiatal edző vetette meg a lábát a Bundesligában, és lenyűgöztek.”

… a feladatokról: „Először mindent analizálnom kell. Számomra világos, hogy a Bayernben az elmúlt nyolc évben volt egy hierarchia Scweinsteigerrel, Lahmmal, Ribéryvel és Robbennel. Ezek a játékosok az öltözőben is sok helyzetet kezeltek, az a feladatom, hogy beszéljek velük. Tudom, hogyan kell ezt kezelnem. Fontos, hogy újra higgyenek a képességeikben.”

A szezon céljairól: „Először rendet kell tenni a játékunkban és nem a nagyobb célokról beszélni. A Dortmund vezeti a tabellát, és nehéz lesz megelőzni.”

… a személyes ambícióiról a 2013-as Triplázás után: „Nincs több, nem is kell, ez nem rólam szól, hanem elsősorban a Bayernről. Teljes szívvel emellett vagyok.”

Forrás : http://www.kicker.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/43435/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,jupp heynckes,Szakmai stáb
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?