Blogolj!

A játékosok titokban, Ancelotti nélkül edzettek!

Miután Ancelotti kirúgása már történelem, több megdöbbentő információ szivárgott ki az olasz szakvezető vezetői módszereivel kapcsolatban.

A Kicker például további részleteket osztott meg azzal kapcsolatban, hogy milyen gondok merülhettek fel a színfalak mögött, köszönhetően Carlo edzési módszereinek (vagy inkább azok hiányának).

Az értesülések szerint tavaly több játékos is felkereste a vezetőséget, hogy az olasz edzési módszereire panaszkodjon. Lahm, Xabi Alonso, Müller, Neuer és Boateng mind azt gondolták, hogy Carlo módszerei nem voltak megfelelőek. Különös gondjaik voltak a fitness edzővel, aki gyakran dohányzott az öltözőben, és mindössze 3 perces bemelegítési programokat állított össze. A színfalak mögötti problémák állítólag elérték azt a pontot, hogy a játékosok magánedzéseket tartottak a Saberner Strassén kívül. A Kickernek tett nyilatkozatában Arjen Robben is megosztotta csípős gondolatait Ancelotti edzési módszereivel kapcsolatban.

„A fiam ifjúsági csapatában jobb edzéseket tartanak.”

- mondta a játékos, bár azóta cáfolta, hogy ilyen kritikával illette volna a mestert.

Mindenesetre ez a nyilatkozat nem sokkal azután látott napvilágot, hogy Uli állította, néhány kulcsjátékos elvesztette a bizalmát az edzőben.

Az ideiglenes edző, Willy Sagnol egy 2-2-es döntetlenre vezette a csapatot Berlinben, ám ez a gyenge teljesítmény aligha volt az ő számlájára írható.

Várható volt tehát, hogy legkésőbb a válogatott szünet végére meglesz az állandó edzője a csapatnak. Rengeteg név merült fel, köztük az ex-BVB menedzser, Thomas Tuchelé is. A választás azonban végül, a csapattal 2013-ban triplázó Jupp Heynckes-re esett.

Az biztos, hogy a kialakult helyzet még számára is nehézségeket rejt. Visszahozni a Bayernt, hogy újra a legjobbjukat nyújtsák, nem lesz egyszerű feladat. Ugyanakkor ilyen tehetségekkel a csapatban, valójában minden adott ahhoz, hogy ez sikerüljön neki.

Fordította: Kiss Dorisz 

Forrás : https://bayernstrikes.com/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/43434/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,carlo ancelotti,jupp heynckes,Szakmai stáb
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?