Blogolj!

Győzelemmel zárta a selejtezőt Németország

Tóth Renáta

Löw: a világbajnokságon más kaliberű ellenfelek várnak ránk

A német válogatott tökéletes mérleggel zárta a selejtező sorozatát, a C-csoport első helyezettjeként utazhat megvédeni címét Oroszországba.

Vasárnap este a Nationalelf Kaiserslauternben 5:1-re nyert a csoport utolsó helyezettje, Azerbajdzsán ellen. 

Összesítésben 30 pont, 10 győzelem – mely korábban csak a spanyol válogatottnak sikerült a 2010-es VB kvalifikáció során, viszont rosszabb gólkülönbséggel, mint most a németeknek.

Joachim Löw: Nehezen kezdtünk, sok nehézségünk akadt, ilyen felállásban még nem játszottunk korábban, ez észrevehető is volt. A második játékrész már jobb volt, az ellenfél is fáradtabb lett. Persze jó mérkőzés volt, jó teljesítményt mutattunk, de a világbajnokságon más kaliberű ellenfelek várnak ránk. Sok munka vár még ránk. Egy pár hónapon belül valami nagyot szeretnék elérni. Nehéz lesz kétszer egymás után világbajnokságot nyerni.

Sandro Wagner: Minden mérkőzést meg akarunk nyerni, akár rekordot döntünk vele, akár nem. Az első félidőben nem koncentráltunk eléggé, nem voltunk játékban. A másodikban szép gólokat szereztünk. Mindenképp gólt akartam lőni, és a csapatot segíteni. Örülök, hogy sikerült.

Leon Goretzka: Das war eine rundum gelungene Qualifikation. Wir haben Konstanz bewiesen, auch gegen Mannschaften, die hinten dicht gemacht haben. Wir haben in fast allen Spielen mehr als zwei, drei Tore geschossen. In erster Linie hatten wir heute die Qualifikation zu Ende zu bringen, in der zweiten Halbzeit haben wir auch guten Fußball gezeigt.

forrás: dfb.de

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/43361/pics/lead_800x600.jpg
2018 VB selejtezők és VB,Bayern történelem: válogatottjaink,Hírek a válogatottról,joachim löw,NATIONALELF HÍREK
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?