Blogolj!

Heynckesnek egyedül nem sikerülhet!

Bogdányi Norbert

Jupp Heynckes visszatért az FC Bayernhez, ahol a hiányossságokat a bevált módszereivel próbálja majd orvosolni. De csak néhány feltétellel van erre esély.

Jerome Boateng szívélyesen üdvözölte Belfastból az új edzőjét. A középhátvéd a triplázás időszakából ismeri Jupp Heynckest, és szerinte ő a legoptimálisabb megoldás, hogy az eddig döcögős szezont újra ritmusba hozzák. Heynckes ismeri a klubot és nagyjából a csapat felét is a közös múltjukból, tehát nem kell sokáig ismerkedni.

Heynckes mindig szemmel tartotta ezeket a játékosokat, ismeri a hiányosságokat, amiket a Tv-n keresztül a futballtól távol eső Schwalmatalban is láthatott. A szenvedélyes munkával fogja megpróbálni kijavítani ezeket. És a soron következő meccsek (kétszer) a Lipcse ellen a Celtic ellen és a Dortmund ellen tartalék energiákat szabadítanak majd fel.

Amit Riberyvel elért, Ancelotti kedvenceivel is el fogja

A pályán meg fogja próbálni a stabilitást helyreállítani. 2013-ban sikerült a 4-2-3-1 formációval a triplázás, a párharcokban és fejjátékban erős Javi Martinezzel a középpályán. Most Arturo Vidal lehetne a társa védekező középpályásként. Azzal, hogy a legnagyobb tisztességgel kezeli a játékosokat, a nehezen kezelhető Riberyt is a saját oldalára állította, ezt Thiagoval és Jamessel is meg tudja majd csinálni. A spanyol tudása hasznára fog válni amikor a két labdazsonglőrnek magyaráz. Mivel Ribery sokáig kiesik, valószínűleg Kingsley Comant is előszeretettel alkalmazza majd az új edző. A tehetségekre mindig is különösen odafigyelt. Ebből Joshua Kimmich is profitálhat majd.

Heynckesnek szüksége van a Mia-san-mia szolidaritásra

Még a tapasztalt futballtanár sem tud pusztán a két kezével nagy változásokat okozni. Teljes erőbedobással fog dolgozni ahogyan azt az elvesztett ”finale dahoam” után tette. Akkor úgy tűnt hogy padlón van, de csodák csodájára felkelt, és edzői karrierje és a Bayern történelmének legnagyobb sikeréhez vezette a Bayernt. Akkor mindenki ezen dolgozott a Säbener Strassen. Heynckes a Mia-san-mia szolidaritást meg fogja próbálni újra életre hívni. Viszont még ő sem képes megszállottságig motiválni a játékosokat és egyedül megcsinálni. Boatengnek és a többi Bayern játékosnak maximális profizmussal kell teljesíteni az edző minden szavát.

Forrás : http://www.kicker.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/43279/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,jupp heynckes,Szakmai stáb,Szakvezetőről
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?