Blogolj!

Ki volt Carlo Ancelotti öt legnagyobb ellensége a Bayern Münchennél?

A szezon eleji reménytelen teljesítmény többeket sokkolt, Uli Hoeness szerint pedig rengeteg probléma akadt a háttérben is, amíg Carlo Ancelotti irányította a münchen-i gárdát. A csapat elnöke elmondta, hogy öt játékos is az olasz ellen dolgozott. De kik voltak ők?

A találgatások a csütörtöki menesztés óta csak fokozódnak, beleértve a német média nézőpontját, ahol a következő játékosokat nevezték meg:

1. Arjen Robben. Senki sem kételkedett afelől, hogy a holland szélső és Ancelotti nem voltak egy hullámhosszon. Amíg együtt dolgoztak több nézeteltérésük akadt, legutóbb a PSG ellen. A holland egy kérdésre, amelyben az edző és a keret kapcsolatáról kérdezték azt felelte, hogy "nem szeretnék válaszolni erre a kérdésre". A korábbi Real Madrid-támadó egyike a Bayern öltözőjének legrutinosabbjainak és a személye elég magasan áll a bajorok hierarchiájában.

2. Franck Ribéry. Ancelotti rotálásában volt valami, ami összetörte a két személy közötti sportkapcsolatot. Mint Robbent, az olasz a francia szélsőt is többször a padon felejtette vagy állította be a meccs kisebb szakaszára.

3. Thomas Müller. Talán a legnagyobb bajkeverő ebben az összeállításban. Ancelotti bajor időszakának egyik hatalmas szerencsétlensége a német csatár karrierje. Louis van Gaal alatt szárnyalt, majd Pep Guardiola irányítása közben is sikereket ért el, de a korábbi Juventus-menedzser edzősködése egy lejtőn indította el Müller teljesítményét. A kevés játékidő tisztává tette a német álláspontját: "Nem igazán értem, hogy mit akar az edző."

4. Jerome Boateng. A német középhátvéd az egyik volt, akit nem vetett be Ancelotti a PSG ellen. Később elmondta az olasz, hogy Boateng mellőzése hiba volt és megbánta a döntését. A Bavarian Football Works, a Bayern egyik fóruma újabb ellenségként őt állította a vezetőedző ellen.

5. Mats Hummels? Robert Lewandowski? Kingsley Coman? Az ötödik elem kiléte még nem tiszta, de a három felsorolt név közül valamelyikük lehet az. A Kicker szerint régóta romlott a kapcsolat a játékosok és Ancelotti között. Akárki is az ötödik focista, úgy tűnik, hogy a Bayern München jobban bízik játékosaiban, mint edzőjében.

Fordította : Horváth Balázs

Forrás : http://www.marca.com/en/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/43110/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,Játékosaink
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?