Blogolj!

Vélhetően a szalagjai sérültek meg – aggodalom Ribery miatt

Domonkos Altdorfer

A müncheniek berlini vendégszereplése egy órája tartott, amikor Franck Ribery megsérült. Az első diagnózis szerint a franciának a szalagjai sérülhettek meg, ami miatt hosszabb időre kieshet.

Ribery a 61. percben először a labdára lépett, majd lenn maradt a füvön. A francia fájdalomtól eltorzult arccal feküdt. A Bayern ápolói támogatták le a pályáról, és a stadionból egyből a kórházba szállították.

„Francknak komoly fájdalmai vannak, reméljük, hogy semmi komoly, de nem néz ki jól”, - mondta a sportigazgató, Hasan Salihamidzic. „A doki megvizsgálta őt, de a fájdalmai miatt elsőre nem is tudta.”

Az első diagnózis alapján a szalagjai sérültek meg.

„Az orvos ínszalagszakadásról beszélt”, - mondta az ideiglenesen megbízott vezetőedző, Willy Sagnol a vasárnapi meccs után. „De további vizsgálatokra van szükségünk.”

Salihamidzic azt mondta, hogy Ribery visszautazik a csapattal Münchenbe, és a Säbener Strassén kerül kivizsgálásra. A meccs hátralévő részében honfitársa, Kingsley Coman állt be a helyére. Ezzel Manuel Neuer lábközépcsont törése után újabb fontos játékost veszíthetnek el hosszabb távra a Müncheniek.

Forrás : http://www.kicker.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/43076/pics/lead_800x600.jpg
Beszámolók,franck ribéry,Játékosaink,sérülés
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?