Hertha-Bayern: megint drágán megfizettünk...

Domonkos Altdorfer

A hangulat a Bayern háza táján az eseménydús berlini fellépés után minden, csak nem jó. Franck Riibery sérülése ráadásul tovább rontja a hangulatot.


München- A müncheniek válságát a berlini utazás még inkább elmélyítette: nem csak, hogy nem tudták megnyerni az idegenbeli találkozót a Hertha ellen, de a szélső Franck Ribery sérülése is súlyosnak tűnik, hosszabb időre kidőlhet.

Következnek a reakciók a mérkőzésről, illetve a francia sérüléséről:

Dárdai Pál (Hertha BSC): „ Nagyon büszkék vagyunk, hogy 0-2-ről vissza tudtunk jönni. Úgy játszottunk, hogy ezen a napon még a Bayernt is megverhetjük. A félidőben megbeszéltünk dolgokat, többet akartunk. Az első félidőben túlságosan is tiszteltük ellenfelünket.

"Willy Sagnol (megbízott tréner): … a meccsről: „Számunkra igen idegesítő. Muszáj lett volna sokkal koncentráltabban és fegyelmezettebben játszanunk, ezért drágán megfizettünk ma. Koncentráció nélkül nem lehetünk Németország legjobb csapata.”

…az elbocsátott edzőről, Carlo Ancelottiról: „Azt gondolom, megfelelően felkészített csapatot hagyott maga után.”

…egy hosszabb távú müncheni edzői megbízatásról: „Nem az a kérdés, hogy szeretném-e, vagy sem. Hanem az, hogy megfelelő megoldást találunk-e, hogy újra sikeresek legyünk.”

Hasan Salihamidzic (Sportigazgató):

… Ribery sérüléséről: „Térdsérülést szenvedett. Az orvos a külső szalag szakadásáról beszélt. A bővebb információkért, meg kell várnunk a további vizsgálatokat.

… a meccsről: „Nem koncentráltunk végig, ez nem történhet meg egy olyan csapattal, mint a miénk.

Joshua Kimmich: „Újra meg kell harcolnunk a szerencsénkért.”

Forrás : https://www.tz.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/43079/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Interjúk, nyilatkozatok
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?