Blogolj!

Valóban változtatni kell a Bayernnek az átigazolási politikáján?

Kun Béla

Legutóbb Lewandowski is ezen a véleményen volt. A klubnak tennie kell azért, hogy világszintű játékosokat csalogasson Münchenbe.

Uli Hoeness azt gondolja, hogy a jelenlegi kivásárlási árak nem lesznek tartósak:

"Eljön majd az az idő is, amikor a most sok pénzt kiadó klubok kis zsemléket fognak sütögetni, hiszen a futball nem abba az irányba fog fejlődni, ahogy azt ők gondolják!"

A PSG pont egy ilyen klub, aki nagyon sok pénzt adott ki azért, hogy megnyerje a Bajnokok Ligáját. Szinte már csillagászati összeget fizettek ki a brazil Neymarért. A francia klubon kívül ugyanezen cél elérése érdekében még 7 csapat adott ki 150 millió Eurót Angliából, Spanyolországból, s Olaszországból.

Hoeness: most lett elegünk...

Már csak azért is "mert a Bajnokok Ligáját csak egy csapat nyerheti meg"- s ekkor következhet be a befektetési káosz Uli szerint:

"A befektetők azt fogják mondani: olyan sok pénzt fektettünk a csapatba s nem értünk el semmit, s ebből már elegünk van. S akkor majd eljön a mi időnk."

Hoeness maradt azon a véleményen, hogy "egy játékos 100 millióért a Bayern számára nem elfogadható." Hoeness azzal érvel, hogy a pénz nem minden:

"Ezek helyett inkább dicsőítő himuszokat kéne énekelnünk, mert mi a saját munkánkkal, saját erőnkből tudunk sikeresek lenni."

A jelenlegi csapat keretét pedig abszolút versenyképesnek tartja.

Forrás : http://www.kicker.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/42954/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,Beszámolók
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?