Több Bayern játékost is neveztek a FIFAPro 2017-es év csapatába!


7 játékosunkat és egy klublegendát neveztek a FIFAPro 2017-es év csapatába. Vajon ki kerül majd be a végső 11-be az 55 jelölt közül?

Annak ellenére, hogy a Bayern egy inkább kiábrándítónak mondható idényt tudhat maga mögött, a játékosok még mindig nagy számban képviseltetik magukat a szavazáson. Sőt, egyedül a Real Madridból jelöltek több játékost a csapatba. Ez azért nem rossz egy olyan csapattól, amely nyilvánvalóan egy krízis küszöbén áll jelenleg.

A világ legjobb kapusa, Manuel Neuer természetesen ott van a listán, még akkor is, ha az idény egy jórészét ki kellett hagynia sérülés miatt. Az utóbbi 4 évben, be is került a legjobb 11 közé, ám most ez a sérüléshullám közbe szólhat. A legnagyobb esélyes így leginkább az olasz legenda, Gigi Buffon.

A védelemben Alaba, Boateng, Hummels és Lahm, mind kaptak jelölést. 2014 óta (Lahm) egy védőnk sem került be a legjobb 11-be és az is kétséges, hogy ez idén megtörténik.

A spanyol mágus, Thiago és a chilei zúzógép, Vidal képviseli a jelöltek között a Bayern középpályáját. Bár statisztikailag Thiago érdemelne egy helyet a legjobb 11 között, nehéz elképzelni, hogy bármelyik középpályásunk bekerül majd. Ugyanakkor valószínűleg nem kell már sokáig várnunk, hogy a spanyol megkapja a megérdemelt elismerést.

Végül, a lengyel csatár, Lewandowski zárja a listát. Az állandó góllövő fenomenális volt az elmúlt néhány évben. Kétségtelen, hogy egyike a világ legjobb csatárainak, de elég „ádáz” ellenfelei vannak. Ahogyan Thiago esetében, úgy Lewa esetében sem valószínű, hogy bekerül a legjobb 11-be idén, de ez ne zavarjon minket össze. Ettől függetlenül tagja az európai labdarúgók élgárdájának.

Fordította : Kiss Dorisz

Forrás : https://bayernstrikes.com/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/42915/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,Játékosaink
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?