„Párizsban egy másik arcunkat kell mutassuk”

Jakab Norbert

A Bayern Wolfsburg elleni meccse pontosztozkodással ért véget péntek este, a két gólos félidei vezetés ellenére. „Nem a Wolfsburg nyerte el a pontot, mi adtuk oda ajándékba” – mondta Thomas Müller csalódottan a végső sípszó után. Az fcbayern.com összegyűjtötte a nyilatkozatokat.

Reakciók a Bayern-Wolfsburg meccsről

Carlo Ancelotti: „Nem játszottunk úgy, ahogy terveztük. Lassúak voltunk, intenzitás nélkül, nem voltunk elég egységesek. Nem irányítottuk úgy a mérkőzést, ahogy általában szoktuk tenni, ezért is játszottunk döntetlent. Sven vétett egy hibát, de végül is azért x-eltünk, mert nem játszottunk jól csapatként. Párizsban egy másik arcunkat kell mutassuk.”

Thomas Müller: „Nem a Wolfsburg nyerte el a pontot, mi adtuk oda ajándékba. Két vagy három nagy gólhelyzetünk volt a második félidőben, be kellett volna rúgjuk valamennyit. A végén megkönnyítettük a Wolfsburg dolgát kétszer is. Nem működtünk együtt csapatként a második félidőben, voltak hézagok a játékunkban. Intenzitás szempontjából ez egy visszaesés volt a Schalke és a Mainz elleni meccsekhez képest.”

Mats Hummels: „Miután gólt kaptunk szerettünk volna feltétlenül válaszolni rá, de nem tudtuk jól megszervezni a játékot. Kihagytunk két-három helyzetet, volt esélyünk rá, hogy megszerezzük a 3. gólt. Nem sok lehetőséget hagytunk hátul, mégis kaptunk két gólt. El kell fogadnunk az eredményt.”

Martin Schmidt (VfL Wolfsburg edzője): „Hogyha két gólos hátrányban vagy és mégis a végén egy ponttal távozol, elégedett lehetsz. Szerencsések voltunk, hogy Robben nem szerezte meg a 3. góljukat, a végeredmény elég más lehetett volna akkor. Itt csak a szerencse segíthet. Az elődömnek, Andries Jonkernek nagy szerepe van ebben az egy pontban, a teljesítmény, a szenvedély és a mentalitás, amit mutattunk a második félidőben, neki köszönhető.

Daniel Didavi (VfL Wolfsburg): „Elégedettek vagyunk az egy ponttal, nem sok ember számított rá. Az edzőnek nem volt sok ideje, csupán két edzésünk volt eddig vele, de próbáltunk életet lehelni a csapatba, és ő képes volt erre. Csapatként küzdöttünk. Az első félidőben már látni lehetett, hogy ez nem a Bayern legjobb napja. Egy sokkal nyitottabb mérkőzés lett a második félidőben. Egy kitűnő meccs volt.”

Maximilian Arnold (VfL Wolfsburg): „Az egy pont kiváltképpen fontos a csapatnak, hogyha a szezonkezdetet vesszük figyelembe. Ez majdnem győzelemmel felérő eredmény volt számunkra.”

Forrás : https://fcbayern.com/en

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/42812/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,Interjúk, nyilatkozatok
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?