Blogolj!

Egy pontot elvitt a Wolfsburg Münchenből (videó)

Kálovics Tibor

Hiába vezetett 2-0-ra is a rekordbajnok, a Wolfsburgnak a hajrában sikerült egyenlítenie a Bundesliga hatodik fordulójának nyitómeccsén. 

Nem lehet mondani, hogy bekezdtek a csapatok: Lewandowski előtt a 19. percben adódott először komolyabb lehetőség, ám a lengyel csatár a kapu mellé lőtt. Egy perccel később Arnold szerezhette volna meg a vezetést a Wolfsburgnak, ám az ő lövése a kapu fölé ment. A 33. percben Tisserand rúgta fel Lewandowskit a büntetőterületen belül, és a gólkirályjelölt gólra váltotta a tizenegyest. 3 perccel a félidő vége előtt  Rafinha adott jó labdát Robbennek, aki kettőre növelte a müncheni gólok számát. 

A Wolfsburg az 56. percben jött vissza a meccsbe, amikor Arnold távoli lövésénél Ulreich hibázott, így a labda a hálóban kötött ki. Robben révén a Bayern növelhette volna előnyét a 75. percben, ám Carstels bravúrral védte honfitársa próbálkozását. Az igazi müncheni hidegzuhany azonban a 85. percben következett, amikor Didawi fejesével egyenlítettek a vendégek. 

Carlo Ancelotti hiába cserélte be James Rodriguezt és Kingsley Comant is a bekapott gól után, a két új ember sem tudott gólt lőni. A Bayernnek még a 94. percben is lehetősége volt megnyerni a meccset, ám Hummels közelről melléfejelt, így a Bayern gyakorlatilag elbukott 2 pontot egy verhetőnek tűnő ellenféllel szemben. 

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/42793/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,GALÉRIA,robert lewandowski,Videók
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?