Blogolj!

A Bayern mondhatná, hogy nem kellek – Lewandowski elfogadja a mai futball kegyetlenségét

A lengyel sztár, Robert Lewandowski boldog a Bayern Münchenben, de elismerte, a klub fog dönteni a jövőjéről, hogy távozik-e valaha.

Lewandowski nem tervezi, hogy elhagyja a Bayern Münchent mielőtt a szerződése lejár 2021-ben, de elfogadja a mai futball kegyetlenségét, és hogy ez egyszer ahhoz vezethet, hogy nem lesz rá szükség többé a Bayernben.

Lewandowski 2014-ben érkezett a Bayernhez, miután lejárt a szerződése a Borussia Dortmundban, és azóta is kiemelt fontossággal bír a csapatban. Azóta 82 Bundesliga gólig jutott 100 meccs alatt.

De a jövője továbbra is ködös a Bayernnél, főleg mióta a lengyel sztár nyíltan kritizálta a vezérigazgató Karl-Heinz Rummenigge és a klub átigazolási politikáját.

Aztán Stefan Effenberg fejtette ki a véleményét Lewandowskiról, és az eladását javasolta a Bayernnek, figyelembe véve a Real Madriddal és a 29 éves támadóval kapcsolatos pletykákat.

De Lewandowski elhatárolta magát ezektől a híresztelésektől, és ismét elmondta, az ő döntése hogy a Bayernnél maradjon a szerződése végéig, de ez a kérdés amúgy sem csak rajta múlik.

„Tudják milyen gyorsan változik minden a futballban” mondta a 11Freunde-nek. „Egyes játékosok azt mondják a kérdésre [a klub elhagyásával kapcsolatban]: ’Itt akarom befejezni a karrierem’.

Aztán a klub azt mondja:

’Köszönjük, de nincs rád szükségünk többé’.

"De nekem csak az számít, hogy 2021-ig szól a szerződésem, és nagyon boldogok vagyunk Münchenben a családommal.”

A Bayern jobbhátvédje, Rafinha is áldozatul esett az átigazolási pletykáknak az elmúlt hónapokban a brazil korábbi kijelentése miatt, miszerint több konkrét ajánlatot is kapott spanyol és angol kluboktól. De akárcsak Lewandowski, ő is a Bayernben szeretne maradni, és minél több percet tölteni a pályán.

„Kaptam ajánlatokat Spanyolorságból és Angliából” - mondta a Bildnek. „A vezetőség is tudott róla.” „De mindig számíthatnak rám. A szívemben van a Bayern. Mindig 100 százalékot adok. A klubnál tudják hogy játszani szeretnék, de ha ez nem így lesz, el kell gondolkodnom a jövömről.”

Fordította : Regős András

Forrás : https://www.onefootball.com/en/home

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/42734/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Interjúk, nyilatkozatok,Játékosaink,robert lewandowski
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?