Blogolj!

Ulreich: a srácok remekül játszottak

Az FC Bayern a második meccsét is megnyerte a 2017-es Oktoberfest alatt, a Schalke felett aratott 3-0-s győzelemmel. Így a bajorok 24 meccs óta veretlenek a Wiesn alatt, 20 győzelemmel és 4 döntetlennel.

„Soha nem könnyű idegenben a Schalke ellen, de jó munkát végeztünk. Jól építettük fel a támadásokat, amikből gólokat is szereztünk. Megérdemelten győztünk” 

- mondta az elégedett Sven Ulreich a hármas sípszó után.

Nyilatkozatok a Schalke–Bayern után

Carlo Ancelotti: „90 percen keresztül jó teljesítményt mutattunk. Intenzíven játszottunk, a védelem egységes volt. James nagyszerűen játszott, keményen küzdött a csapatért, jó kombinációkat teremtett, de az állóképességét tekintve még nem 100 százalékos. De mindenki jól játszott, nehéz csak egy játékost kiemelni. Mindegyikükkel elégedett vagyok.”

Sven Ulreich: „Természetesen boldog vagyok, hogy nem kaptam gólt, és megszereztük a 3 pontot. Soha nem könnyű idegenben a Schalke ellen, de jó munkát végeztünk. Vétettünk pár apró hibát a játék felépítésében, főként a második félidőben, amikor volt néhány lehetősége a Schalkénak. Ebből a szempontból még fejlődnünk kell. Viszont jól építettük fel a támadásokat, amikből gólokat is szereztünk. A srácok remekül játszottak, teljesen megérdemelt a győzelem.”

Joshua Kimmich: „Úgy gondolom, mindkét csapat sok hibát vétett. Megkaptuk a tizenegyest, aztán a Schalke hibájának köszönhetően már kettővel vezettünk. De utána túl sok lehetőséget adtunk a Schalkénak, hogy újra és újra helyzeteket alakítsanak ki. Ha kaptunk volna egy gólt, szorosabb is lehetett volna a vége. Viszont a második félidőben szerintem már jobban átvettük a játék irányítását, és néhány távoli próbálkozást leszámítva alig lőttek kapura. Véleményem szerint megérdemeltük a győzelmet.”

Domenico Tedesco (az FC Schalke 04 edzője): „Próbáltunk felzárkózni és támadni, és ez sikerült is. Amikor nálunk volt a labda volt pár lehetőségünk, de megérdemelten vesztettünk, mert a Bayern irányította a mérkőzést. Nehéz volt fogást találni rajtuk. Sokat futottunk, a csapat nagy szenvedéllyel játszott, de nem sikerült gólt lőnünk.”

Ralf Fahrmann (a Schalke kapusa): „Dicséret illeti a csapatomat. Jól küzdöttünk, próbáltuk felvenni a ritmust. Az első félidőben erősek voltunk az egy az egy elleni szituációkban, jól játszottunk. Az első gól kizökkentett minket. Nem mondom, hogy ez volt az egyetlen ok, voltak lehetőségeink az egyenlítésre. Akkor talán a meccs is máshogy alakult volna. Így viszont most fáj.”

Leon Goretzka (a Schalke középpályása): „Végül is be kell ismernünk, egyoldalú meccs volt. Az első félidőben rossz döntéseket hoztunk a kapu előtt, ez kizökkentett minket a játékunkból. Ha megszerezzük a vezetést, máshogy alakul a meccs. Aztán egy veszélyes helyzetünk után megítélték a büntetőt. Reméltük, hogy sikerül pontot szereznünk, főleg mivel hazai pályán játszottunk. Kiábrándító.”

Fordította: Regős András

Forrás: https://fcbayern.com/de

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/42697/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,Interjúk, nyilatkozatok
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?