Blogolj!

Hamann kritizálta a Bayern vezetőségét: hiányzik Ancelotti támogatása!

Kun Béla

Dieter Hamann Sky szakértő: az FC Bayern nem annyira meggyőzően, magabiztosan játszik, mint Guardiola irányítása alatt, ezért is táncol késhegyen Ancelotti. De számomra hiányzott az utóbbi hetekben az Ancelotti támogatása a vezetés részéről:

Ancelotti helyzetéről:

„Az FC Bayern nem annyira meggyőzően, magabiztosan játszik, mint Guardiola irányítása alatt, ezért is táncol késhegyen Ancelotti. De számomra az utóbbi hetekben az Ancelotti felé irányuló támogatás hiányzott. Számomra itt hiányzik egy összetartás, összefogás, akár Hasan Salihamidzic, vagy Rummenigge, akár Hoeness részéről, egyszerűen hiányzik a támogatás.”

Az FC Bayern átalakulásáról:

„Miért hozok olyan trénert Münchenbe, aki a korábbi csapatainál csak ritkán játszatott fiatal játékosokat, mikor a Bayern tudta, hogy a következő években jön az áttörés? Ezt a kérdést a vezetőségnek kéne megválaszolnia!”

Robert Lewandowskiról:

„Az interjújával a Bayern sebezhető pontjára világított rá. Lewandowski kimondta az igazságot: a pénz irányítja a világot. S a Bayern ezen a szinten nem tud a PSG-vel, vagy akár a Real Madriddal versenyezni. A Real Madridot figyelembe véve, abszolút érvényes, amit Lewandowski mondott, mert ott jobb esélyei lehetnének, mint pénz, s mint siker tekintetében.”

A Bayern játékosairól:

„A csapaton belül egy vezetői vákum található. Lahmmal és Alonsoval, vezető szerepet betöltő játékosok távoztak, akik a csapat egybentartásában is részt vettek. Most ez hiányzik, s az az érzésem van most, hogy mindenki azt csinál, amit akar.”

Forrás: https://www.tz.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/42669/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,carlo ancelotti,Interjúk, nyilatkozatok,Játékosaink,karl-heinz rummenigge,robert lewandowski,Szakmai stáb,uli hoeneß
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?