FC Bayern: Alaba visszatérhet a PSG ellen - Bernat október közepén


A balhátvéd pozícióra Carlo Ancelottinak csak egy megoldása maradt. David Alaba mellett Juan Bernat is a sérültek listáján van, ezért a múlt hétvégén harmadszor játszott a jobb lábas Rafinha a balhátvéd posztján.

A vb-selejtezőn az osztrák válogatott David Alaba szalagszakadást szenvedett a bokájában - és azóta dolgozik a visszatérésén. A kicker szerint már akár már a PSG elleni Bajnokok Ligája meccsen visszatérhet a pályára a balhátvéd. Ezt a hírt hétfőn a sajtótájékoztatón meg is erősítette Ancelotti. A Bayern második mérkőzését a csoportkörben Szeptember 27-én játsza.

Juan Bernat október közepén visszatérhet

Juan Bernat is visszatér októberben

Ez még Juan Bernatnál nem annyira biztos. Július végén a spanyol játékos bal oldali bokaszalag sérülést szenvedett.v"Még egy hónapra van szükségem, aztán visszatérek" - mondta a Bildnek adott nyilatkozatában a 24 éves játékos.

Tehát október közepén számolhatunk a visszatérésével; feltéve, ha minden az eredeti tervek szerint halad.

A múlt szombaton hazai pályán a Mainz ellen (4:0) Rafinhanak kellett harmadik alkalommal is a balhátvéd poszton szerepelnie. A 32 éves brazilnak aki valójában jobbhátvéd, ez egy nehéz feladat. Az első évét a Bayern nagycsapatában töltő 19 éves Marco Friedlnek még ez túl nagy feladat.

Fordította: Puskás Márk

Forrás: http://www.90min.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/42666/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,david alaba,juan bernat,sérülés
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?