Blogolj!

„Nagy kedvvel játsszottunk”

4:0 az Oktoberfest bevezetőjeként – nagyon jól zárt az FC Bayern a Mainz ellen, óriási kedvvel játszott a csapat. „Nagyon elégedettek vagyunk. Tényleg jól játszottunk”, nyilatkozta Robert Lewandowski, aki kétszer is betalált a Mainz ellen. Carlo Ancelotti és Thomas Müller is boldog volt.

A meccs utáni nyilatkozatok:

Carlo Ancelotti: „Jól és nagy lendülettel játszottunk. A négy támadó nagyon jól cselezett és mozgott. Ha négy ilyen jó játékos tud játszani, nagyon veszélyesek lehetnek. A védekezés szervezett volt, nem hagytunk esélyt az ellenfélnek.

Thomas Müller: Sokat vállaltunk természetesen a meccsen. Az előző meccs rosszul sikerült, ezért most mindent bele kellett adnunk. Ma egy olyan meccs volt, ahol tudtunk dominálni. Nagy kedvvel játszottunk. Ma este megértettük egymást, meg kell próbálni ezt a lendületet és a játékkedvet a következő meccsekre fönntartani.”

Robert Lewandowski: „Nagyon elégedettek vagyunk. Nagyon jól játszottunk, az első perctől kontrolláltuk a meccset és 4 gólt lőttünk. Mindent sikerült megcsinálni, amit terveztünk. Ha minden meccsen ilyen biztosak leszünk, nehéz lesz az ellenfeleknek megállítani minket.”

Sandro Schwarz (az 1. FSV Mainz edzője): „Rossz időben játszottunk a Bayern ellen. Nagyon jól játszottak, és szerencsénk van, hogy csak 4 góllal kaptunk ki. Akartunk, de nem raktuk rendbe a dolgokat. Sok mindennek kell összejönnie, ha mi pontokat akarunk rabolni. De ez már normális, ha kikapsz a Bayern ellen.”

Stefan Bell (az 1. FSV Mainz csapatkapitánya): Ez egy rossz eredmény. Túl hamar kaptuk az első félidei gólokat, és még a 3:0 is hamar jött. Így már azért kellett küzdeni, hogy ne legyen túl sok a Bayern góljainak száma. A bajorok ellen számolni kell azzal, hogy egy ilyen meccs lesz. Nem volt esélyünk ma este.”

Forrás : https://fcbayern.com/de

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/42571/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,Interjúk, nyilatkozatok
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?