Blogolj!

Nagelsmann nyíltan bejelentkezett a Bayern edzői posztjára

Kun Béla

Nem az a kérdés, hogy jön-e, hanem az, hogy mikor? Ismét elkezdödtek a spekulációk a hoffenheimi edző körül. Már házat is épít Münchenben.

A Bayern főnökségénél már a neve a listán van, arra az esetre, ha Carlo Ancelotti pótlására keresnének új trénert. A 30 éves hoffenheimi fiatal edző sosem csinált belőle titkot, hogy a Bayern nem egy szokványos csapat lenne számára.

Az ő álmaiban "nagyobb szerepet játszana"- mondta a Hoffenheim jelenlegi edzője. Miután kiderült, hogy egy befejezetlen ügye is van még Münchenben.

"Sok évet éltem Münchenben, nem olyan messze Münchentől származok, Landsberg am Lech-ből. A feleségem, és a gyerekem most fognak Münchenbe költözni. Egy házat építünk ott. Tehát családi összeköttetés is lesz a várossal. München a mi hazánk. De ennek ellenére az van, hogy ha az életemben nem irányíthatom az FC Bayernt, akkor is szerencsésen megyek majd valamikor a koporsóba. Nagyon-nagyon boldog vagyok az életemmel, s a Bayern talán még egy lépéssel boldogabbá tehetné. De most úgy áll a helyzet, hogy a boldog életem nem a Bayerntől függ."

Azonban az is biztos, hogy a szombaton épp a Bayernt legyőző Hoffenheim trénere, (akinek 2021-ig van szerződése a csapattal), egyszer egy top klubot is szeretne irányítani, és címeket nyerni. 2015-ben majdnem a Bayern fiataljait (U-19) irányíthatta, de Hopp érkezett a posztra Nagelsmann helyett... Lehet, hogy már akkor is tudta, hogy helye lesz majd később a profiknál?

Forrás: http://www.kicker.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/42448/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,carlo ancelotti,Interjúk, nyilatkozatok,Szakmai stáb
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?