Blogolj!

Carlo Ancelotti kiakadt: nem vagyok hülye!

Carlo Ancelotti rengeteg kritikát szenvedett el, de szerinte túl keményen bírálták a Bayern játékát.

Nem édes az olasz menedzser élete a Bayern Münchennél. A kicsit sem lenyűgöző szezonkezdés többféle eredményt hozott a vezetőedzőnek a második idényében.

A tavalyi szezon végén tapasztalt bizonytalanság újra felütötte a fejét, miután a hétvégén Ancelotti fiai egy lehangoló 2-0-ás vereséget szenvedtek el a Hoffenheimtől.

A Bayern ötletszegény volt, és a védelem is, mintha aludna a mérkőzések alatt. Ancelotti teljesen elvesztette a taktikai harcot Julian Nagelsmann ellen, akit sokan az olasz utódjának gondolnak.

A múlt hétvégi teljesítmény azonban nem okozott nagy meglepetést, bármennyire is érdekesnek tűnik a kijelentés. A Bayern München még mindig nem mutatta meg nagyságát Carlo Ancelotti kezei alatt.

A Sky Németországnak beszélve az olasz edző elmondta a véleményét az őt ért kritikákról.

''Túl sok a kritika itt. Megszoktam már, hogy kritizálnak, de hogy őszinte legyek ez már túl sok. Nem tegnap óta vagyok benne a fociban''

Ancelotti külön említve lett a klubikon Thomas Müllerrel való kapcsolata miatt. A nemrég születésnapját ünneplő csatárunk nem tud teljesíteni az olasz alatt, aki néhány hete beszélt is erről.

"Müller mindig megtalálja a helyét a pályán Lewandowski mögött, vagy ha nem is mellette, akkor egy kicsit a szélre húzódva. Nem akarom őt jobbszélsőként játszatni, mert nem vagyok hülye. Más ő, mint Robben, Ribéry vagy Kingsley."

Ancelotti interjúja kapcsolódott még a Kínába távozásáról is. A Julian Nagelsmannról szóló pletykák pedig erősítik a fiatal német szakember "álmát". Plusz Ancelottit is frusztrált helyzetbe hozza.

Mindenesetre megjegyzendő, hogy az olasz szakvezető teljesítménye a bajorokkal a vártnál egyértelműen gyengébb. Hogyha nem mutatja meg, hogy tud fejlődni - méghozzá minél hamarabb - akkor előbb utóbb megmutathatják a kijáratot neki.

Fordította: Horváth Balázs

Forrás: https://bayernstrikes.com/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/42454/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?