Blogolj!

Hitzfeld egyetért Ancelottival a Müller ügyben

Sukupčák Marián

Freiburg - Az egykori Bayern-tréner, Ottmar Hitzfeld védelmébe vette a jelenlegi edzőt, Carlo Ancelottit, a német válogatott Thomas Müllerrel kapcsolatos vitában.

"Övék a legerősebb játékoskeret, van egy remek edzőjük, és a Bayern a végén megint bajnok lesz", - így szólt Hitzfeld Freiburgban. "Müller német. Ha Thiago ül a padon, Németországban az senkit sem érdekel. De ha Müller padozik, az mindjárt politikai téma."

"Egy edzőnek gyakran kemény döntéseket kell hoznia. 23-24 játékosból kell, hogy válasszon. Ez nehéz munka, és nem lehet mindenkivel igazságos", - folytatta Hitzfeld. "A játékosnak el kell fogadnia, ha csak csere, hiszen az edzőnek mindent a siker alá kell rendelni. Ha Thomas Müller topformában lesz, rövid vagy akár hosszú ideig is visszakerül majd a kezdő tizenegybe."

A közelmúltban vita tárgya volt Müller szerepe a német rekordbajnoknál, merthogy nem sokszor került be a kezdőbe. Müller nyíltan beszélt elégedetlenségéről. A Hoffenheim elleni 0:2-nél szombaton azonban már a kezdőrúgástól pályán lehetett.

Forrás : https://www.waz.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/42449/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,Interjúk, nyilatkozatok,Szakvezetőről
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?