Blogolj!

A Bayernnél növekszik a nyomás Ancelottin

Domonkos Altdorfer

Essen: Még az RSC Anderlecht elleni 3:0-s győzelem sem elég, hogy lehűtse a kedélyeket az Fc Bayern München háza táján. Egy megjegyzés :

Franck Ribery idegesen dobta le mezét lecserélése után a padra, Arjen Robben a csapat statikus játékát kritizálta, az újra cserejátékossá degradált Thomas Müller szó nélkül hagyta el az arénát. Nem, a Bayern nem tolta el az új szezon első BL meccsét, sőt az eredmény tökéletes. 3:0 a belga bajnokcsapat SC Anderlecht ellen – ennek sok egyesület örülne. A Bayernnél viszont áll a bál.

Túl sok minden gyülemlett fel az elmúlt hetekben. Thomas Müllernek, a „Bayern lelkének”, cserepadra száműzése, a top-csatár, Robert Lewandowski kritikája az átigazolási politikával kapcsolatban, ehhez még a sok Ancelotti-kritika – ha már a győzelmek sem elegendőek, hogy a helyzetet megnyugtassák, baj van.

Nem élvezi az előd, Guardiola megbecsültségét

Hogyan lehetne ezeket a problémákat megoldani? Kulcsszerepe lesz ebben Ancelottinak. Az edző kényszerben van, az egoista játékosok részéről, fegyelmezetlenség és elégedetlenség miatt. Ancelotti kétszeres BL-győztes az AC Milannal és egyszeres a Real Madriddal, sikerei ellenére nem élvezi azt a megbecsültséget, mint elődje, Pep Guardiola. Az olasz trénernek a szemére vetették, hogy nem látszódik semmi ötlet a játékban, a felállásait is gyakran megkérdőjelezik.

Rászolgáltam a kritikákra, mondta az 58- éves szakvezető, de szerinte ez már túl sok. Ha ezt most érzékeli, csodálkozni fog: Bár fenyegetőek ezek a hullámok, a vulkán még nem tört ki. Ha nem tud gyorsan a mérgezett légkörön változtatni, és nem az elvárható eredmények jönnek, akkor ez elemésztheti. Julian Nagelsmann, a kiváló edző Hoffenheimből, már kifejtette, hogy őt a Bayern „még boldogabbá tudná tenni”. Na, ezt nevezik promóciónak.

Forrás : https://www.waz.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/42447/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,carlo ancelotti,Interjúk, nyilatkozatok
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?