Blogolj!

Boateng kimarad a keretből

Bogdányi Norbert

A szezon a válogatott szünet után az első angol hetekhez érkezett. Jelenleg a Bayernnél kevés a sérült. Egyedül Jerome Boateng és David Alaba nem állnak Ancelotti rendelkezésére a hétvégén. Viszont James újra játékra kész.

Hét meccs következik három hét alatt. A hoffenheimi meccs után következik az Anderlecht, Mainz, Schalke, Wolfsburg, Paris St. Germain és Hertha. Ezért a Bayern nem vállalja a rizikót és egyelőre lemond Jerome Boateng játékáról.

„Ezen a héten jól edzett, de úgy gondoljuk, hogy még egy hét edzésre van szüksége”, - mondta Ancelotti a pénteki sajtótájékoztatón. „Boateng nincs a keretben”

Ez Alabára is vonatkozik. Az osztrák bokasérülést szenvedett a válogatott mérkőzésen. De nem tűnik olyan komolynak a sérülés.

„Alaba a jövő héten egyéni edzést fog végezni. Napról napra figyelni fogjuk”, - mondta Ancelotti. „Keddre nem valószínű, de a Mainz ellen sikerülhet.„

Alaba helyett Rafinha fog kezdeni.

„Tud balhátvédet játszani. Bízok benne. Nem probléma”, - bizakodik Ancelotti.

James debütálhat?

Ezzel szemben mindkét dél-amerikai rendelkezésre áll Ancelottinak. De Arturo Vidalnak és James Roudriguesnek még ki kell pihenni az utazás fáradalmait. „Kicsit fáradtak voltak, de ma velünk edzettek”, - mondta Ancelotti.

Hogy James, aki a Vb-selejtezőt Brazília ellen végigjátszotta debütálni fog-e, nyitva hagyta Ancelotti, „Nem tudom, hogy játszani fog-e, mert még benne van az utazás. Ezért nehéz. De fitt. Ha holnap nem játszik, akkor játszhat jövő héten.”

Ezzel tovább nő a konkurencia a középpályán. A kolumbiai Ancelotti kívánságaként természetesen érzi a bizalmat. Thomas Müllernek ez további konkurenciát jelent a kezdőségért folyó versenyben. Ancelotti semmi esetre sem akarja senkinek garantálni, hogy kezdő lesz, Müllernek sem.

Forrás : http://www.kicker.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/42278/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?