Blogolj!

Az Arturo Vidal-saga

A Bayern nem kapott ajánlatot Arturo Vidalért a nyári átigazolási időszakban. Pedig a chilei középpályás az egyik kiszemeltje volt az Inter Milan csapatának. A bajorok azonban nem mutatták, hogy elgondolkodnának Arturo eladásán.

Az Inter elnöke lényegre tért, és nyilvánosan kijelentette, hogy elég nehezen haladtak a dolgok az egyezség megkötésében. Karl-Heinz Rummenigge viszont azt közölte, hogy a 29 éves klasszisért nem futott be semmiféle ajánlat:

"Senki sem kérdezett minket róla, és nem is kaptunk hivatalos ajánlatot érte a nyáron, amikor még igazolható volt. Így hát nem tudom megerősíteni, hogy az Inter le szerette volna igazolni Vidalt."

A chilei többször is elmondta, hogy boldog Münchenben, ahova 2015-ben igazolt a Juventustól. Mióta megérkezett, a csapat oszlopos tagja, valamint most már Tolisso és Rudy mellett új kihívói is akadtak. Ancelotti számára azonban aligha lesz kihagyható a kezdőből.

Miután Xabi Alonso visszavonult a múlt szezonban, Vidal a rangidőse a középpályának. Valószínű, hogy a közeljövőben nem fogadnák jó szívvel a Bayern háza táján, ha távozna, azonban még mindig ott áll egy lehetséges pontnak Milánó. Ha nem a kék-feketék, akkor a San Siro másik csapata, az AC Milan igazolná le a pletykák szerint. Igaz, erre legközelebb már csak a téliszünetben lesz lehetőségük, amihez persze a BAyernnek is lesz egy-két szava...

Fordította: Horváth Balázs

Forrás : https://bayernstrikes.com/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/42259/pics/lead_800x600.jpg
arturo vidal,Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,Játékosaink
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?